Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy ő vagy csak rózsaszín felhő?
Már egy ideje (3 hónapja) együtt vagyok egy csodás lánnyal akivel a kapcsolatunk ez idő alatt olyan erős és szoros lett amilyen eddig még soha egy kapcsolatomba se. Érzem hogy megtaláltam azt a nagy őt akit mindenki emleget , tőle eltudnám képzelni ,hogy vele öregedek meg.
A belső tulajdonsága majdnem megeggyezik az enyémmel , teljesen a másik felem.
Kérdeztem erről őt , és ő is azon a véleményen van hogy neki én vagyok az akit mindig is keresett.
Érzem is hogy a szavak mögött valódi érzelmeket táplál.
Szerintetek ?
18 / F , én
20 / L
Alapvetően nem hiszek abban, hogy létezik olyan, hogy "nagy ő". Nincs olyan, hogy két ember tökéletesen passzol egymáshoz. Genetikailag mások vagyunk, neveltetésben mást kaptunk, és más ingerek érnek minket a jelenben is. Legjobb esetben is annyi történhet, hogy sok dologban passzoltok egymáshoz, és akár hosszú távon is jól tudjátok tolerálni a másik hiányosságait.
3 hónap után és főleg ilyen fiatalon nem gondolnám, hogy ez a rózsaszín felhőn túlmutat. Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat, de amikor ez a fajta újdonság varázsával vegyes rózsaszín köd elmúlik, és még mindig ugyanúgy szeretitek, és ami még fontosabb tisztelitek a másikat, akkor beszélhetünk arról, hogy ez esetleg túlmutathat egy "iskolás szerelmen".
Sok sikert!
Én sem hiszek a nagy ő-ben, mindegyik kapcsolatomra azt hittem, hogy tökéletes, évekig tart majd első nagy szerelem hát nem..
3 hónapnál még bőven a rózsaszín ködben kell, hogy tartson a kapcsolat.
21L
Ilyen esetekben könnyű fentartani szerelmet.
Talán ikerláng kapcsolat.
Hajrá s végtelen jót nektek.
Köszönöm a válaszokat !
Utolsó neked is főkép 💋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!