Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam a kisfiammal. Mit tegyek?
Ne qrvamindegy hogy miért lett vége? Vége lett, és kész. Ha ő a hibás, akkor nyilván tudja, és másképp csinálja.
Az mondjuk tényleg vicc hogy hogy lehetnek egyes nők ennyire kapcsolatfüggőek.
Az igazság az hogy nehez ugy véleményt mondani valakikrol, hogy nem láttunk és nem hallgattuk meg mind a kettő félt.
Biztos hogy egyik a másik hibáit róná föl....:) így kell mondani?
Én is voltam otthon férfi létemre 2- gyerekkel igaz nem főztem, de mindenre volt idom....és sok nő mondja hogy fárad...mire??
Egy megcsalashoz 2 ember kell, a férfi vagy no ki kapható erre elsősorban, ez a könnyebbik út ahoz hogy megbeszéljék és rendbehozzák a kapcsolatot. Nincs benne tartás , érzés , nem
érez semmit sem. Ennyi. :(
Ugy jön be az a bizonyos 3-ik személy akit nem erdekel semmi csak saját maga.
Sokszor a párkapcsolatban a nő ugyan úgy követ el hibákat mint a férfi. 50%....50% kompromiszum
Az első kommentemben rad céloztam hogy te is hibás vagy úgy mint a férjed. Bocsi.
Nem kell mindent az új asszonykára fogni, neki látod volt ideje mindenre, szerintem 2-3szor is szexeltek egy nap.
Keress mást egy gyerek nem akadály....az elején te is meg adsz neki mindent, utánna meg....
Én nem látom nagy hátránynak a gyereket, legalábbis idősebb korosztálynál ez van, tiédet nem tudom. Feltéve, hogy nemcsak anya vagy hanem nő is. Mivel anyukád segít, jó helyzetből indulsz.
Az exed miatt nehéz helyzetben vagy, mert úgy lehetnél túl rajta ha nem tartanád a kapcsolatot. De a gyerek miatt ez nálad nem megy. Idővel túl leszel rajta, 7 hónap nem sok, gondolom sokáig voltatok együtt. Amíg nem vagy túl rajta, mond meg őszintén hogy rövid kapcsolatot keresel csak, egy csomó férfi benne van ebben. Vagy ne keress senkit. Akkor az sem gond, hogy nem akarsz jó ideig második gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!