Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam a kisfiammal. Mit tegyek?
Egyelőre jegeld az ismerkedést, most foglalkozz a kicsivel.
Jön a szeparációs szorongás, stb. Ez nem az az időszak, amikor neki jó lenne, ha váltakoznak melletted a pasik.
Nagyobb gyerekkel ismerkedni is könnyebb.
Ne hallgass rá! Nő is vagy nemcsak anya! A gyereknek meg kell tanulnia, h másnak is vannak igényei, és neki is kell alkalmazkodnia.
Legyél igényes, vonzó, csinos.
Sok férfi attól tart h az ilyen anyukák pénzre hajtanak, biztosítsd róla, h nem!
Meg arról is, h a gyerek nem fog feszt a nyakán csüngni, lesznek közös esték, amikor a gyerekre más vigyáz.
Tedd azt mint a pasik. Ígérgess nekik olyanokat amikre vágynak, amiket hallani akarnak.
Ne érezd úgy, hogy emiatt hátrányban lennél. Nem csak anyuka, hanem nő is vagy! Nyilván így több a felelősséged és a teendőd, de ez semmit nem von le a nőiességedből.
Az apukáját pedig felejtsd el.
Maradj igényes, adj magadra, legyen pozitív kisugárzásod és legyél nyitott, erős és büszke.
Miért is lett vége?
Arra nem is válaszol :(
Szerintem nem hiztos hogy a férfi hibájából történt, v mikor a nő a LUDAS!!??
Igaz?
Ahogyan az én szakitasom sem az én hibámbol történt.
Az apukával azért lett vége mert nem volt meg neki a fontossági sorrend. A munkajából kifolyólag nagyon keveset volt itthon és mikor itthon is lehetett volna velünk, inkább elment a haverokhoz. És meguntam.
A pozitív válaszokat köszönöm! A kisfiam a mindenem, és szerencsére anyukám imádja, alig bír ki nélküle 3 napot. Szokott olyan lenni hogy néha anyukámnál alszik én meg elmegyek kicsit barátaimmal kiereszteni a fáradt gőzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!