Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam a kisfiammal. Mit tegyek?
Magyarul: szerencsétlen exférjed dolgozott éjjel-nappal, hogy valahogy eltartsa a családot, ennek tetejébe még te is folyton csak a vérét szívtad és b_szogattad, ezért már inkább a haverokkal töltötte azt a kevés szabadidejét is.
Ez annyira sértette az önérzetedet, hogy félrekavartál és leléptél egy másik fickóval, és örültél magadnak, hogy milyen jól jártál, és mennyire kicsesztél a férjeddel.
De végül fordítva sült el, téged az új fickó otthagyott, az exférjed pedig jól megvan az új csajával, és most nagyon sértve érzed magadat, hogy nem jött össze a terved és nem tudtál kicseszni vele, mert ő köszöni szépen, boldog nélküled.
Úgyhogy most visszacsinálnád az egészet, hogy mégse járjál ennyire rosszul.
Ez valami elképesztően szánalmas :D
És egy annyira tipikus történet :D Nagyon jól bemutatja, hogy mennyire önzőek és szánalmasak tudnak lenni a nők :D
Remélem, hogy az exférjed nem lesz akkora marha, hogy visszafogad, sőt, remélem, hogy a hátralévő életedben az összes férfi úgy fog viszonyulni hozzád, ahogy azt megérdemled: párszor megdugnak, aztán lelépnek :D
12-es, ilyen stílussal nem csodálom, hogy inkább lelépett.
A haverokhoz is OKKAL ment, ugyanis nem bírta elviselni a hisztidet.
Ez van, ezt elszúrtad.
Érdekes, az én férjem miért nem megy a barátaihoz minden szabadidejében?
Miért siet inkább hozzánk haza a sok meló után is?
Miért kezdeményezi a szexet akkor is, ha fáradt - és én inkább csak megmasszíroznám, hogy pihenjen, de ő leteper.
Inkább nézz magadba és gondolkozz el, mert a második csávó sem véletlenül az exed.
Persze, te gyanúsan nem tehetsz semmiről, csak áldozat vagy, de ez a kioktató, sárkány természetű válasz nekem pont az ellenkezőjét sejteti.
28n
Aha, most már részeg is, meg agresszív - naná ;) -, de érdekes, a barátnőjével mégis megvannak.
Tehát Ő elvan a barátnőjével, TE szakítottál az új pasival is, de ő a hülye.
Túl hosszú lenne leirnom, a teljes történetet, így inkább nem teszem. Nem kapcsoltam vele szembe sárkány üzemmódba, hébe hóba megjegyzést tettem és ennyi ;)
A pozitív kommenteket köszönöm! A negatívak meg ne ítélkezzenek elsőre!
Ha dolgozik is a férj, attól még a gyerekkel és a családjával is kellene törődnie! És ha a kérdező is elmegy dolgozni, akkor ő is sz.jon majd a gyerekere, mert dolgozik? A férfiaknak mindent lehet egy anyának semmit?
Elhiszem hogy besokaltál kérdező, mert pont én is így voltam.
Gondolom még nagyon fiatal lehetsz.
Meggondolatlanul vállaltál gyereket a nem megfelelő emberrel. Még csak egy éves a pici, de már két tönkrement kapcsolatod volt.
Barinők, bulika...
Pont az a probléma, hogy elsősorban "nő" vagy (inkább csak csajszi), és csak másodsorban anya, vagy annyira se.
Ideje lenne felnőni, felelősséget vállalni a gyerekedért is. Az életedért és az elkövetett hibákért is.
Így csak az a közhelyes buta liba vagy, aki kipottyant egy gyereket a helyi alfának. ;) Tudod, akiért itt gyakorin is mindenki "rajong", ha szóba kerül az ismerkedés anyukákkal.
ÍGY tényleg hatalmas hátránnyal indulsz.
Ezerszer jobb helyzetben van egy érett, felnőtt nő, stabil háttérrel, 10 év házassággal a háta mögött. Ő legalább elmondhatja, hogy nem csak dugni kell mindenkinek és nem eltartót keres.
Nem eltartót keresek magamnak sem a picinek! Soha nem voltam rákényszerülve anyagilag másra és ezután se fogok!
És nem másodlagosan vagyok anya, mert a kisfiam a mindenem, és minden időmet Vele töltöm. Nem minden hétvégén "passzolom" le a mamának, hanem nagyon ritkán 3-4 havonta elmegyek egy este a barátaimmal. Szerintem ettől még nem leszek szar anya.
A második kapcsolatom meg éppen azért ment tönkre mert az illető nem tudott velem közös jövőt tervezni, mivel ő is vágyott egy saját gyerekre, de én pont ezért, mivel nem pottyangatom felelőtlenül mindenkinek a gyereket ezt nem tudtam neki megadni. Mert én 5 éven belül még biztos nem szeretnék kistesót, neki ez meg hosszú idő volt! De abban az egyetlen dologban igazad van, hogy fiatal vagyok hisz 23 éves vagyok. De egy percig sem bántam meg a kisfiamat és nem úgy gondolok rá, mint aki elrontotta a fiatal éveim, mert ha még egyszer újra kezdhetném ugyanígy csinálnám! Dolgozni is visszamentem, igaz részmunkaidőben, és pont ezért mert nem fogok és nemis akarok mástól függni anyagilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!