Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szerelmem, van még esélyem?
A hét elején felkeresett barátnőm, sajnos nem jó meglepetéssel. Ideje véget vetni a kapcsolatnak, nagyon megszeretett ez idő alatt, nagyon örül, hogy az életébe léptem, de nem belém szerelmes, a szívének nem parancsolhat, nem tud ellene küzdeni. Mennie kell, nem csinálhatja ezt velem, nem verhet át és lehet később megbánja az egészet, de máris tudja mit és kit veszít el. De nem lehet így velem. Hiába megy el, nem akar kapcsolatot senkivel míg ennek nincs vége benne.
Tudom elveszett dolognak hangzik, de van amit tehetek bármit is? Nagyon szeretem szerelemmel a lányt komolyan lecsúsztam pár nap alatt, a barátaim próbálnak belém életet rúgni, segíteni harcolni vagy épp lemondani, de mindenről csak Ő jut eszembe, szomorú vagyok, siratom, mert tudom, hogy hiába harcolnék. Kínoznak az emlékek, éjszaka nem alszok, üres az ágy mellettem.
Szerintetek csak rossz passzban lehet, ami miatt így érzi? Eddig teljesen viszonzott szerelem volt, minden olyan jó volt köztünk, közös volt a hang, mindent megbeszélhettünk, szeretkezés is olyan volt vele, mintha csak egymáshoz teremtettek volna, első alkalomtól kezdve szavak nélkül értettük mire vágyik a másik. Hirtelen jött az egész, jele sem volt.
Jelzésképp, hogy elképzelhessétek milyen a lelkivilágom, olyan nyugodt éjszakám és álmaim vannak, hogy hánynom kellett, ahogy felébredtem. Szörnyen érzem magam. Bár visszaszerezhetném.
De nem lehetek ilyen önző, ha menni akar, engednem kell, nem szabad szenvednie. És ez nagyon fáj.
Először is tedd át ezt a kérdést a Tini párkapcsolatok rovatba. Oda való. Bőven!
Másodszor pedig mi a tököm ez:
" ha tényleg Ő az, akit nekem szántak,"
Senki nem szánt neked senkit. Ilyenben a vidéki kislányok hisznek, nem felnőtt férfiak. Régen rossz, ha azt hiszed, így alakulnak a párkapcsolatok. Nem, pajti! Ha neked kell valaki, tegyél róla, hogy a tiéd legyen, ne a sorstól v várd, hogy neked adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!