Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szexualis viszony exxel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexualis viszony exxel?

Figyelt kérdés
Lassan 2 honapja, hogy kulon mentunk, de nincs harag. Szexualis viszony mennyire tenne rosszat? (Foleg erzelmi teren.) Valaszokat koszonom.

2017. okt. 16. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk az exel hónapokig....

Ő mint nő azt mondta jobb mint fűvel fával, és végső soron a szex kettőnk között mindig nagyon jól működött.

Ebben igaza is volt , részemről meg annyi hogy egy férfi azért nem is talál olyan könnyen erre partnert mint egy nő. Szóval nekem is kapóra jött.

Aztán nem is tudom egyszer csak abbahagytuk...volt hogy alakult neki valami és mondta hogy így már ne, de aztán mégse lett neki semmi belőle , de aztán meg én mondtam hogy jobb ha ezt abba hagyjuk....na azóta nem szexeltem ....

2017. okt. 17. 01:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Időpocsékolás, újabb feltépett sebek. Nekem volt ilyen, megbántam. Inkább új kapcsolatot kereste, építettem volna.

Mit fogsz gondolni ha a párod közli hogy talált egy jobb partnert mint te vagy és már ne gyere többé szexelni?

2017. okt. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!