Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexualis viszony exxel?
Nagy az esélye, hogy újra valamelyikőtök elkezd többet érezni. Vagy tart mondjuk 3 hónapja a szexkapcsolat és utána jön a fiúnak egy új lány, te meg ott leszel hagyva egy másikért.
De előnyei is vannak. Jól összeszoktatok már, tudjátok, hogy a jó a másiknak, nem érhetnek meglepetések. Neked kell döntened. 28/f
Attól függ ki mit érez a másik iránt. Ha még vannak érzelmek, akkor valamelyik fél csúnyán megüti a bokáját.
Ha jó a szex, úgyis belementek tudva a következményeket, mert ez elkerülhetetlen!
Ha mindketten egyformán kezelitek le lelkileg a dolgot, akkor valameddig működhet. Nálam pl. nem működött, mert ennek hatására (is) én többet akartam, többet gondoltam bele mint ami, szerettem volna újrakezdeni.
A párom viszont sajnos teljesen hidegen kezelte, el tudta különíteni, függetleníteni tudta a szexet az érzelmektől.
....elképzeltem ahogy szex közben "k..vaanyáznak" :D...
Most tényleg ez az etalon???
Attól függ, mennyire és milyen hiányosságaitok vannak a buksiba.
Lehet probléma mentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!