Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostohatestévrek közti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostohatestévrek közti szexuális viszony jogilag hová tartozik?

Figyelt kérdés
Úgy értem elvileg akár az utcán is találkozhattak volna a felek egymással...
2017. febr. 18. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Sehova, semmi közük egymáshoz...
2017. febr. 18. 01:06
 2/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nincs vérségi kötelék nagyon nem foglalkozik vele a jog.
2017. febr. 18. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Jogilag megàllja a helyét,morálisan viszont bizarrnak tartom. Főleg akkor,ha valameddig együtt is cseperedtek.
2017. febr. 18. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Az emberekben alapvetően van egy biloógiai fék, ami a vér szerinti rokonokhoz való vonzódást "tiltja".

(Az állatvilágban ez nincs jelen, csak az embernél alakult ki.)

Vannak, akik így is szexelnek a testvérükkel, ott valószínűleg ez a fék nem működik.

Viszont aki nem a vér szerinti rokonom, az ellenkező nemből való, és együtt vagyok vele huzamosabb ideig, ott nem ritka, hogy kialakul vonzalom, és nem is számít betegesnek szerintem. Alapvetően többször előfordul, hogy a szerelem csak később jön, miután már ismered, mint barátot.

Mondhat bárki bármit, az esély mindig ott lesz két ember (férfi és nő) között, hogy vonzódás, vágy jöjjön létre. :)

2017. febr. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!