Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 13 éves lány, és egy 21 éves fiú járnak, lecsukhatják a fiút úgy, hogy nem volt szexuális viszony köztük? Viszont csók az igen.
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 19:18
1/7 aladar12 válasza:
szerintem nem.
de érdekelne, hogy egy 21 éves fiú mit lát egy 13 éves lányban.
2/7 anonim válasza:
Hűt büntetőjogi ügyekben nem vagyok járatos, de pszichológiai szempontból nem kóser a dolog
3/7 anonim válasza:
Csak a szexért jár a börtön. Nyugi. Ilyen hímesrét kapcsolat lehet közöttük, Sőt ha fiú megvárja, a lányt, így az nagyon szép tőle.
4/7 anonim válasza:
nem
sőt akkor se ha volt/van/lesz amíg nem tudja meg senki
De érdekelne hogy egy 21 éves mit lát egy 13 évesben...
5/7 anonim válasza:
Mióta nem szex a csók?
Lecsukni még nem lehet érte... de meghurcolni igen, ha felmerül a gyanú a szexuális kapcsolatra. Egy életre elásta magát a fiú, ha ez történik vele.
6/7 viktorvarga válasza:
14 alatt gázos ám .nem annyira hivatalos:)
7/7 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi, ilyenkor apuci anyuci hol van...?
Nem éppen normál ez, kérdező...
Jó nem vagyok olyan, korban, hogy gyerekem (18f) legyen de ha lesz lányok és ilyen korú én szétverném azt a pl. 21 éves srácot aki megkörnyékezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!