Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még remény vagy ennek már tényleg vége?
Ugy érzem hogy már nem vagyok szerelmes a páromba. Ha visszagondolok hogy éreztem iránta az elején,rájövök hogy most még csak hasonlót sem érzek. A legtöbbszőr azt sem akarom hogy hozzámérjen. Szinte minden idegesít amit csinál.
Persze van olyan pillanat amikor jól érzem magam mellette de nem olyan mintha szerelmes lennék. Viszont,ha arra gondolok hogy vége, rosszul érzem magam. Ugy érzem nem akarom elveszíteni, de nem azért mert " jaj most akkor egyedül leszek " hanem mert Ő nem lesz többet velem.
Van így értelme folytatni?? Nem akarom hogy később minden rosszabb legyen és tönkretegyük egymást.
Igen, nő vagyok.
Elég nehéz ezt így bevallani önmagamnak. Hogy tényleg vége. Pedig ő probálkozik mert látja hogy baj van. Látszik hogy szeret. Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy én már nem érzem ugyan azt.
Azért azt tisztázzuk, hogy a szerelem érzése elmúlik. Annak semmi köze sincs a szeretethez. De egy hosszú kapcsolat sem feltétlen igényli a klasszikus szeretet meglétét.
Ahogy az is teljesen normális, hogy nem ugyanúgy érzel mint az elején. Sőt, soha nem fogsz ugyanúgy érezni mint az elején (vagy akár ebben a pillanatban)
A kérdésedre az a válaszom, hogy először is írj egy kort mert az érzelmi fejlettség 30 felett lesz csak meg (gondolom 20 eleje lesz), másrészt pedig némi önismeretet és párkapcsolati működést tanulj mert amiket most írsz, azoknak sem értelmük sem jelentőségük nincs egy hosszú kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!