Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjak le az exemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjak le az exemről?

Figyelt kérdés
1hete dobott az exem,ő lezárta,ő állítólag soha nem akar már velem kezdeni. De nekem ez úgy tűnik még mindig mintha egy rossz álom lenne,mindig abban reménykedek hogy egyszer újra együtt leszünk,és nagyon hiányzik. Hogyan ne reménykedjek? Hogyan fogadjam el magamban hogy már soha nem leszünk együtt?

2016. dec. 17. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Adj időt magadnak. Keress más elfoglaltságot,sportolj. Majd jön más akire felfigyelsz majd. Mérlegelj hogy mi lehetett a hiba. Idő kell amíg le tudod zárni.
2016. dec. 17. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, nemed? Mióta vagytok párkapcsolat.
2016. dec. 17. 11:39
 3/6 anonim válasza:
Hogy nélkül, tesókám!
2016. dec. 18. 09:26
 4/6 anonim válasza:
Én is így jártam nekem a barátnőm segittet meg az hogy beszéltem fiukkal
2016. dec. 18. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nehéz , nagyon nehéz. :( a jó dolgokat meg kell tartani a szívedben, míg a rosszakat , elfelejteni hogy ne kísértésnek.

1/ Keres új dolgokat amik elterelik a gondolataidat.

2/ idő , idő .....

3/nehezebb ha látod vagy bármilyen kapcsolatban vagy vele.

2016. dec. 18. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen! Fogadd el, hogy vége, és éld tovább az életed! Ne rinyálj a múlton, mert közben elpocsékolod a jelened!

30/F

2016. dec. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!