Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz minden kísérletem vége kudarc?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy pesszimista ember vannak terveim a jövőmet illetően, de egy dolog nem igazán akar működni...
Az ország egyik sarkában élek... Nehéz olyan lányt találni akivel megtalálnám a közös hangsúlyt... Ha meg is találom valószínűleg van barátja vagy nem jövök be neki...
Van egy szerintem megfelelő önértékelésem, de mégsem találom az igazit... A kalandok már nem vonzanak...
2015. nov. 16. 20:26
1/7 anonim válasza:
Tök 8 hol élsz, mert én Pest közelébe, még sincs senkim!
2/7 anonim válasza:
én sose próbálkozom,jó nekem egyedül
3/7 A kérdező kommentje:
Míg tanultam sokkal több lehetőségem volt, főleg miután történt egy életmódváltás és elkezdtem a külsőmre jobban adni nem csak a higiéniára öltözködés frizura és mellé edzés akkor jöttek a sikerek... De sajna elvégeztem a sulit és el kellett költöznöm...
2015. nov. 16. 20:39
4/7 anonim válasza:
agglomerációval együtt egy 2,5 milliós városban élek (találd ki hol...) és ugyanez a helyzet, szopás!
5/7 A kérdező kommentje:
húha..
Pedig ha eljárok a haverokkal hiába vannak nők egy szemezés egy pillantás sincs..
Volt pár alkalmi szóval annyira nem lehetek gáz mert az én értékrendem szerint igen is a jó csajok közé tartoztak de nem plázacicák voltak akiket a smink tart össze...
2015. nov. 16. 20:42
6/7 anonim válasza:
Ha az ember társat keres, így van ez. Nőként se könnyebb.
7/7 A kérdező kommentje:
annyira nem vagyok befeszülve.. csak itt olvasgattam és bevillant egy ilyen kérdés... Na meg mivel 2,5 éve vagyok úgymond tartósan szingli... már igazán szembe jöhetne velem az utcán az oldalbordám....
2015. nov. 16. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!