Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet feldolgozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni egy halálos balesetet?

Figyelt kérdés
16 éves voltam, mikor megismertem egy lányt. 7 hónapig küzdöttem érte. Már a célegyenesben voltam, mikor egyik nap nem jelentkezett se facebookon, se telefonon, és máshogy sem. Barátnője közölte, hogy már nem fog fel jönni többé, ugyanis meghalt. Bele fulladt a Dunába... Már tervezgetett is velem.. Nem tudom tovább írni, képtelen vagyok rá... Lassan 20 éves leszek, és azóta is felszakad ez a seb. Sosem fog begyógyulni? Lehetséges, hogy egy élet sem elég ahhoz, hogy valakit szintúgy tudjunk szeretni, és így legyünk olyan boldogok? Próbálkoztam azóta másnál is persze, mindig szakítás lett. Mindenkiben csalódtam. 19/f

2017. aug. 30. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Szóval még össze se jöttetek. Valamit csinálj magaddal, mert el fogod cseszni az egész életed. Ha egyedül nem megy, fordulj szakemberhez!
2017. aug. 30. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Beteges amit csinalsz. Nem volt semmi koztetek, csak csetelgeffefek.
2017. aug. 30. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Normális nőt kell találnod, és akkor könnyű lesz. Amíg

ez nincs meg, addig viszont gondolkozz el, hogy lelán-

colod-e magad ilyen hosszú ideig.. Nyugodtan keress egy

"dilidokit", beszélgess el vele, talán tud segíteni a

megnyugtatásodban, de mindent magadnak kell elérni.

2017. aug. 30. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fel fogod dolgozni. Pár kérdéssel arrébb írtam a német barátomrol, akivel 3 évet voltam egyutt. Belefulladt a tengerbe. Nehéz, volt, de az élet megy tovább....
2017. aug. 30. 23:17
 5/10 A kérdező kommentje:
2x találkoztunk összesen, mert 80km volt köztünk. Akkoriban ez még nehezebben volt megoldható.
2017. aug. 30. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ô azt akarnà hogy zàrd le ezt magadban. Ha egyedül nem megy, keress egy szakembert aki segìt neked ebben.
2017. aug. 31. 05:12
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon kemény és beteg kommentek ezek. Fájdalmasan buta emberek vagytok...

Amit írsz az egy nagyon kemény téma. Ilyen veszteségnél teljesen mindegy, hogy mennyit voltatok együtt, mennyire volt komoly a kapcsolat. Ahogy egy sima szakításnál is, lehet éveket szenvedni két hónapnyi kapcsolat után is, így itt is normális valahol a gyászod. Lényegében 7 hónapon át 'tervezted a közös jövőt', szóval mondhatjuk azt is, hogy hét hónapig voltatok együtt.

A seb be fog gyógyulni, viszont ha megfogadsz egy tanácsot, neked lehet kellene most egy szakember mert az sem biztos, hogy maga a lány elvesztése a probléma, hanem ennél mélyebb szorongás.

2017. aug. 31. 11:41
 8/10 anonim válasza:
93%

hogy lehettek ennyire érzéketlenek? látszik, hogy nem voltatok ebben a helyzetben. Ne is legyetek.

Kitartást, kérdező!

2017. aug. 31. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. szept. 1. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem tudod elnegedni, mert idealizálod. Sosem voltatok együtt, sosem ismerted meg igazán, sosem derült ki működött volna egy harmónikus kapcsolat köztetek. Elveszítetted, mielőtt igazán megismerhetted, megszerethetted volna, most már ő lesz az örökfiatal, az ideális, a sosem betejlesült szerelem. Ehhez mindig vissza lehet "futni", kanyarodni, ha nem működik valakivel, egyből beugrik ő, a sosemvolt szerelem. Az összes meg nem élt lehetőségével, varázsával és esetleges kudarcával együtt, ami után az ember elengedi aztán a tini-szerelmeket. Mint a plátói szerlmek, kicsit hasonlatos lehet ez is. Ha sikerült volna, lehet fél év sem telik el és össze is vesztek,akár haraggal, rossz szájízzel váltok el, persze lehet ő lett volna az első, igazi szerelem. Sosem tudod meg, nem kaptátok meg az élettől ezt a lehetőséget, ami tragikus, egyszersmind eleveszi tőled a tisztánlátás lehetőségét is, hogy olyannak és úgy lásd, amilyen valójában volt, hisz igazán, sosem ismerhetted meg. Ha 20 éves leszel, ennek már több mint három éve, lassan csendesednie kellene a leklkedben a viharnak és a sebnek is maximum csak néha szabdna sajdulnia egyet, de az emlékezés és a visszatérő gyászfoszlányok ideig-óráig termszetesek. Viszont a jelenben lévő kapcsolataidba mindez már nem szabadna, hogy beférkőzzön, ha korlátoz, esetleg zárkozóttá tesz, falakat húzol miatta és nem mersz nyitni, akkor kérjél segítséget, mert a feldogozatlan gyász és veszteség tartósan tönkretehet téged, de a jövőbeli kapcsolataidat mindenképp. Hiszen soha, egyetlen lány sem fog tudni (és nyilván nem is akarna) a fiatalanon elvesztett, piedesztálra emelt, tökéletesnek képzelt imádott lánnyal "versenyezni", ezt nem is várhatod tőlük el. Ők hús-vér emberek, létező problémákkal, adott esetben hisztivel és tényleges igényekkel, amiket a multadból feldernegő álombéli leánnyal már soem kell és lehetséges átélned, így meg sem orrolhatsz rá emiatt, mindig a tökéletes marad.
2017. szept. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!