Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés
Szakítás után vagyok, 6 éves kapcsolat volt, mindent vele képzeltem el, együtt terveztünk, azt mondtuk mi sosem fogunk szakítani. Nem szeretné folytatni velem, én igen. Sokan mondják, hogy majd túl leszek rajta, majd jön más... ezt egy akkora maszlag szövegnek tartom, ilyen nincs, ha érzem, hogy nekem ő volt az igazi és vele szeretném leélni az életem akkor, hogy legyek őszinte mással? Nem akarok mást... Hogyan viseljem el, hogy más fogja őt szeretni, mást fog szeretni, amikor mindig egymást szerettük.
2017. jún. 7. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én is most estem túl egy nagyobb szakításon... 1 hete..rossz, de legnagyobb klisé ami tényleg segít... idő, idő és idő... csak az segít majd...
2017. jún. 7. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:

"ilyen nincs, ha érzem, hogy nekem ő volt az igazi és vele szeretném leélni az életem akkor, hogy legyek őszinte mással"

Majd rájössz. Megszámlálhatatlanul rengetegen pontosan ugyanezt érzik egy komolyabb kapcsolat utáni szakításnál, valahogy mégis képesek túllépni. Nem célszerű azonnal ismerkedned, először fel kell építened magad - erre nincs univerzális recept, de a barátok, munka, sport, hobbik és elfoglaltságok ideig-óráig segítenek, ami ténylegesen segíteni fog, az viszont az idő. Ha passzívan várod, hogy elmúljon, akkor sokkal tovább tart, mintha aktívan teszel a búfejeltésért. Sokat segít az is, ha legalább egy ideig semmilyen kapcsolatot nem ápolsz az exeddel, letörlöd mindenhonnan és nem beszélsz vele - akkor sem, ha piszok nehéz kibírni.

Nme lesz egyszerű menet, de sokkal rosszabb dolgokat is simán túl lehet élni, szóval kitartást kívánok.

2017. jún. 7. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudod ég ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyi de mennyi olyan ember van, akinek sokkal súlyosabb problémái vannak. Bár nem szokott megvígasztalni engem, mert nem más emberek nyomorából táplálkozom, de azért erőt ad, hogy az én problémám a másik emberéhez képest elenyésző.
2017. jún. 7. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, volt már néhány kapcsolatom, de a legutóbbit szerettem legjobban. Vele volt minden a legjobb. Másra rá se bírok nézni, más illata sem tetszik (nem parfüm, feromonok), mindenki olyan "gagyinak" tűnik mellette, pedig nem volt olyan különleges, de nekem ő volt a leghelyesebb.

Szerintem tényleg csak az idő oldja meg... Egy idő után halványul minden. Addig sokszor ugyan sírógörccsel, de tenni kell tovább a tennivalókat, tanulni, dolgozni, barátokkal lenni, a családdal lenni..

Az a baj, hogy ha megmaradtok jóban, nagyon fájni fog, így nem tanácsos, de ha nem, akkor meg nagyon hiányozni fog..

2017. jún. 7. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
39 évesen férfiként írom ,hogy rossz lesz, aztán még rosszabb, végül nagyon rossz. S mikor már azt hinnéd ,hogy sosem leszel boldog,akkor újra találkozol valakivel akit szeretni fogsz és boldog leszel.
2017. jún. 7. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Nagyon nehéz lesz feldolgoznod, ha te vagy a szenvedő fél...

Nagyon nehéz...csak az idő segít, a család, akik majd pozitiv hozzáállással fognak segíteni hogy ne csak a rosszat lásd a szakításban, hanem a jót is majd...

Mert aki elakart menni, az had menjen...nem jó visszatartani, mert ugyis el fog menni előbb utóbb...:(

Kösd le magad és tereld el a figyelmedet

24 L

2017. jún. 11. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!