Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van, ha valaki szonelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van, ha valaki szonelkul kilep az eletedbol, azt nem tudjuk feldolgozni?

Figyelt kérdés
ez csak 3 honap utan volt..de eleg az, hogy a szerelem vak..es en annyira zerettem, elkovettem azt ahibat, hogy nyomultam..meg egyebek..de beszeltunk nap mint nap, elhitette hogy az egyeduli vagyok, hogy engem akar, reggel meg randit beszelunk, este nem ir, es par napra letilt. Igaz az o eleteben is tortentek valtozasok, vagy 3 honapra el kell utazzon, es nem tud o lekomolyodni en meg megijesztettem, ez a magyarazata....de igy..egyik percrol a masikra? utolso talalkozas nelkul..konkret magyarazat, beszelgetes nelkul? volt hogy szakitottak velem, mert feltunt egy ex, vagy mert nem tudtak lekomolyodni..de baratok maradtunk, meg beszeltuk hogy majd egyszer kavezunk, es meg kozben beszelgettunk es szepen elengedtem...De ettol erzem, hogy megbolondulok, nem latom, nem hallom, nem beszelunk, nem tudom mi van vele, es barhova megyek csak ot latom..es nem tudom mi tortent, hogy estere programunk volt es o ignoralt..
2017. jan. 21. 04:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Az embernek szüksége van okokra, magyarázatra, megértésre. Ha ezt valaki elveszi tőle, pláne felfokozott érzelmi állapotban, az szinte minden esetben sérülést eredményez. Ugye nem tudod elengedni, mert nem tudod mi történt, Nem tudod veled van e a baj, vagy sem, és vagy az lesz , hogy elkezded emészteni magad, vagy az, hogy a csajt kezded gyülölni. Javaslom az utóbbit, mert egyébként tényszerüen egy gerinctelen luvnyáról van szó a lirtak alapján.

Végezetül, ne használd a "lekomolyodni" szót, és ne is állj szóba olyanokkal, akik használják.

2017. jan. 21. 05:05
 2/4 anonim ***** válasza:
"lekomolyodni"?🙄 összevontad a 'megkomolyodni' és 'lenyugodni' szavakat..Kérdésedre reagálva, én pont most vagyok hasonló szituban de itt én leszek aki eltűnik, törlöm a profilom és kész. Talán egyszer pár hónap múlva újra regisztrálok, talán nem..Mindenesetre ha úgy van megírva a csillagokban hogy mégis csak közötök kell legyen egymáshoz, az idővel úgyis kiderül;) Sokszor jó egy intenzívebb időszak után egy kis csend.
2017. jan. 21. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

írtam privátot, már leveleztünk korábban.

az idő megoldja. hidd el, csak adj időt! dolgozd fel, gyászold ezt a fájdalmat, éld át, sírd ki magad!

kilátástalan lesz, és hullámvölgy egy csomószor, de túl kell rajta esni. Ettől leszel tapasztalt, felelősségteljes NŐ, hogy átéled a fájdalmakat is.

2017. jan. 21. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Átéltem ilyet. Lassan 9 éve törtènt. Szintén kb 3 hónapos történet volt, amit laza 4 év kellett teljesen feldolgozni. Pont azért, mert nem kaptam választ a tetteire.

Ez így az egyik legnehezebb... rosszabb, mint egy tényleges szakítás.

2017. jan. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!