Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van, ha valaki szonelkul kilep az eletedbol, azt nem tudjuk feldolgozni?
Az embernek szüksége van okokra, magyarázatra, megértésre. Ha ezt valaki elveszi tőle, pláne felfokozott érzelmi állapotban, az szinte minden esetben sérülést eredményez. Ugye nem tudod elengedni, mert nem tudod mi történt, Nem tudod veled van e a baj, vagy sem, és vagy az lesz , hogy elkezded emészteni magad, vagy az, hogy a csajt kezded gyülölni. Javaslom az utóbbit, mert egyébként tényszerüen egy gerinctelen luvnyáról van szó a lirtak alapján.
Végezetül, ne használd a "lekomolyodni" szót, és ne is állj szóba olyanokkal, akik használják.
írtam privátot, már leveleztünk korábban.
az idő megoldja. hidd el, csak adj időt! dolgozd fel, gyászold ezt a fájdalmat, éld át, sírd ki magad!
kilátástalan lesz, és hullámvölgy egy csomószor, de túl kell rajta esni. Ettől leszel tapasztalt, felelősségteljes NŐ, hogy átéled a fájdalmakat is.
Átéltem ilyet. Lassan 9 éve törtènt. Szintén kb 3 hónapos történet volt, amit laza 4 év kellett teljesen feldolgozni. Pont azért, mert nem kaptam választ a tetteire.
Ez így az egyik legnehezebb... rosszabb, mint egy tényleges szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!