Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy életed szerelme 7 év után elhagy, és egyből teherbe esik, de a gyereknek nincs és nem is lesz nincs apja?

Figyelt kérdés
Lassan 6 hónapja, hogy különvált az utunk. Sok mindent terveztünk, közös családi ház, gyerekek, felejthetetlen menyegző, egymás mellett megöregedés. Ez már nem jön össze. Hosszú éveken át tervben volt a baba projekt, vártuk a megfelelő alkalmat ami közel volt már, mikor minden adott lesz a baba vállaláshoz. Ez sem jött össze. Idő közben elhagyott és felcsinálta egy cigány aki ahogy megtudta hogy terhes lett, le is lépett. Velem még nem akart gyereket, pedig én szerettem volna. Akkor azt mondta félt hogy nem lesz meg a kellő anyagi háttér. Mégis a semmire fog szülni most, úgy hogy a gyerekének soha nem lesz apja. A mai napig szeretem, 7 év nehezen múlik, ezért amint megtudtam, hogy mi a helyzet teljesen összetörtem.
2017. máj. 27. 22:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Karma.

Te probalj uj eletet kezdeni. Egy ilyen novel jobb is h nem kototted ossze az eleted

2017. máj. 27. 22:12
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Átlagos sztorik ám ezek,sok ilyen van.Évekig együtt vannak,gyerek nincs,aztán lép egyet a nő,és az új partnerrel azonnal gyerek,rohamtempó mindenben.A ti kapcsolatotok csak számodra volt szép és jó,neki hiányzott valami.Mivel említetted milyen embertől van a gyerek,olyan messze elkerülném amennyire csak tudnám.Csak abba gondolj bele: nagyon szereted,visszafogadod.Ha ránézel a gyerekre világosban,el tudnád felejteni mi történt,kitől van ? Nem hinném.
2017. máj. 27. 22:17
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Ha ilyen odaadó ember vagy, hamar találsz olyan lányt, akit megérdemelsz :) Legalábbis, ezt kívánom. Arra a nőre nem lehet mit mondani...kritikán aluli.

21N

2017. máj. 27. 22:18
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy az lesz a vége, hogy veled fogja felneveltetni a kis cigányt. Legyen tartásod, semmiképp ne fogadd vissza.
2017. máj. 27. 22:21
 5/20 anonim ***** válasza:
58%

Lesz egy kis Rostás Rómeó Alpacinód :D

aki OLASZ, véletlenül sem CIGÁNY 😂😂😂😂

2017. máj. 27. 22:25
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

Az első szó ami nekem is az eszembe jutott az a karma, ahogy az első írta.

Szerintem ezt nem igazán lehet feldolgozni, én legalábbis nem tudnám, persze mindenki más.

Annyit hozzáfűznék, hogy ma már úgy látom, felesleges évekre előre tervezni és akkor gyereket vállalni amikor már teljesen tutibiztos minden apró-cseprő részlet.

A legtöbb gyerek többnyire csak becsúszik és jóval korábban jön a kelleténél. Válások is előfordulnak, sokan egyedül nevelik fel a gyereket, de valahogyan mindig meg van oldva és mind itt vagyunk.

Szerintem veled nem is akart gyereket valójában. Nem nagyon lehet megérteni, hogy a nők mi alapján választják ki apajelöltjeiket.

2017. máj. 27. 22:25
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
Pofán röhögöd
2017. máj. 27. 22:30
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Uuuuhhh, haver, nekem olyan kő esett volna le a szívemről, ahogy ezt meghallottam volna. Nem én alapítottam családot egy ilyen felelőtlen és buta nővel, nem engem köt hozzá a gyerek. Kell ennél nagyobb megkönnyebbülés?
2017. máj. 27. 22:31
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem örülj annak, hogy így alakult és nem vagytok együtt. Mi van együtt vagytok tervezitek a gyereket ő meg félrejár aztán nem is lehet tudni, hogy kié a gyerek.

Ha nem tetszik neki hogy mindent megtennél érte, most oldja meg egyedül.

2017. máj. 27. 22:34
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Örülj neki, hogy ne te csináltad fel, mert akkor sokkal nehezebb lett volna megszabadulni tőle, és folyamatosan félrekúrt volna a háta mögött.
2017. máj. 27. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!