Autó balesetet hogyan tudnám könnyebben feldolgozni? 18/f
Sziasztok!
18 éves vagyok, jogosítványom ugyan nincs, ennek ellenére vettem egy BMW-t. Négy napig közlekedtem is vele, mire sikerült totálkárra törnöm. Azóta csak ez jár a fejembe,hogy hogy lehettem ekkora ....,meg hogy mér kellett annyira hajtani szegény járgányt, úgy sajnálom, csak az van a fejembe, hogy mért nem tudtam elülni a ..., de hát fiatal vagyok nem bírtam ki. A lényeg hogy rendőrségi ügy eddig nem lett viszont nem tudom hogy tudnám kiverni a fejemből, annyira hiányzik a kocsi :///
(Amúgy nem teljesen az én hibám volt, mivel beakadt a gázpedál!)
Szerintem valamelyik autós fórumon biztosan találsz pár állatot, aki szívesen kiveri a fejedből.
"de hát fiatal vagyok nem bírtam ki"
Gondolom akkor is ezt mondanád, ha elütöttél volna 3 gyereket igaz?
"Amúgy nem teljesen az én hibám volt, mivel beakadt a gázpedál!"
Nekem is akadt már fel a gázbowden és mégsem törtem össze senkit, mert tudok vezetni. Ezek szerint neked fing fogalmad sem volt róla mit kell csinálni a volán mögött, mi mire jó... ha lenne, akkor simán kikuplungolsz és megállsz...
Remélem ez csak egy troll kérdés, ha nem akkor viszont baj van..
szerintem kamu.
jogsija nincs, 18 éves, és BMW-t vesz. na ne...
Köszi a válaszokat.
150ezerér vettem egy bmw e36 316i-t, mivel fél éve dolgozok 3műszakban és ennyit sikerült félretennem.
Vezetni tudtam, városban nem volt semmi gond, csak kimentünk egyet töltésre és mondta haverom hogy kicsit kenjem el a kanyarba kavicsoson, és már csak annyit vettem észre hogy a villanyoszlop nagyon gyorsan közeledik, elrántottam a kormányt, de nem sikerült egyenesbe kihozni :/
150 ezerért még öreg e36-ból se lehet túl menetképeset venni, csak 20 éves vánszorgó roncsot. Papírok nélkül. 316i-vel nem igazán lehet olyanokat driftelni, hogy még utána sokat pörögjön, ahhoz az gyenge még kavicságyon is. Szóval kanyar után az oszlopnak sokallt az autó, a másik mondatban meg már pörgött.
Meg ugye ki sajnál egy 150 ezres lepukkant roncsot?
Az autóbalesetet meg az emberek nem azért szokták nehezen feldogozni, mert összetört az autó, hanem a sérülések, az ijedtség okozta lelki trauma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!