Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó balesetet hogyan tudnám...

Autó balesetet hogyan tudnám könnyebben feldolgozni? 18/f

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves vagyok, jogosítványom ugyan nincs, ennek ellenére vettem egy BMW-t. Négy napig közlekedtem is vele, mire sikerült totálkárra törnöm. Azóta csak ez jár a fejembe,hogy hogy lehettem ekkora ....,meg hogy mér kellett annyira hajtani szegény járgányt, úgy sajnálom, csak az van a fejembe, hogy mért nem tudtam elülni a ..., de hát fiatal vagyok nem bírtam ki. A lényeg hogy rendőrségi ügy eddig nem lett viszont nem tudom hogy tudnám kiverni a fejemből, annyira hiányzik a kocsi :///

(Amúgy nem teljesen az én hibám volt, mivel beakadt a gázpedál!)

2014. febr. 24. 23:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nemértem a válaszodat, most itt nem arról van szó milyen volt az autó mer olyan nem találsz mégegyet papirok nélkül volt de hibátlan egy rozsda nem volt sehol motorja kiváló teljesen tökéletes volt, 2 autószerelő ismerősöm is átnézte olajcserét javasoltak meg hogy vigyázzak magamra. kanyarba drifteltem padlógáz utána pörgött ugyanúgy ha nyomtam ha nem azt tudom hogy mást nem nyomtam. forgattam jobbra balra a kormányt,amit tudtam kikerültem, nagyon félelmetes volt, üörültem hogy végre megállt az autó, kár volt megkérdeznem, senki se a kérdésre válaszolt viszon az utólagos oktatás nagy segítség volt köszi, kezek mentek...
2014. febr. 25. 00:27
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem a villanyoszlopnak mentem neki mert azt épphogy sikerült kikerülnöm, hanem a kanyar után jóval egy lebetonozott vasoszlopnak meg a ráerősített kerítésnek.
2014. febr. 25. 00:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

De most erre mit lehetne válaszolni?

Majd idővel elfelejted. Változtatni már nem tudsz rajta, örülj, hogy ennyivel megúsztad, és nem ütöttél el senkit, nem kapcsolt le a rendőr, nem daráltál le egy 30 milliós autót, mert azt saját zsebből fizethetnéd.

És a legfontosabb: Tanulj belőle!

Felelőtlen voltál, meg is történt a baj, többet ne csinálj ilyet.

Nem hiába vannak a szabályok kitalálva. Ha autót akasz vezetni, jogosítvány kell, normális autó, meg bizosítás.

2014. febr. 25. 03:12
 14/20 szelepke ***** válasza:
100%

Örülj neki hogy taccsratetted azt a veszélyes hulladékot,és senkinek nem esett baja.

Sok kis tiknyó nem ennyire szerencsés,mint te...

2014. febr. 25. 07:48
 15/20 A kérdező kommentje:
nem kell leszólni azt az autót mert igenis nagyon jó volt, simán lelehetett volna forgalmizni, és én pont az autót sajnálom, és nem épp szerencsésnek tartom magam...
2014. febr. 25. 10:20
 16/20 kata kata ***** válasza:
A feldolgozást kezd a jogosítvány megszerzésével!
2014. febr. 25. 11:57
 17/20 Cornflakes válasza:
Brit tudósok bebizonyították, hogy az ilyen esetekben a legjobb módszer a feledésre, ha fejbe lövöd magad. Ezt javaslom.
2014. febr. 25. 13:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Na mára is megvolt a gyakorikerdesek fail.Valaki tegye már föl nemkutyára vagy napisz. rra.:D
2014. febr. 25. 14:39
 19/20 anonim válasza:

Én 3éve törtem össze a kocsim, ami a mindenem, hála mára már újra járóképes állapotban van.

Nem adta ki, elejét cserélni kellett...stb...

De én a mai napig nem tudtam feldolgozni, és nem csak azért mert félek, hanem mert bánt, bűntudatom van, hogy hogy lehettem ekkora f....

Szoktam vezetni páromét is, és akkor egyáltalán nincs bennem para.

Tedd le a jogsit, vezetgess normálisan olyan utakon, ahol nem gond ha bénázol, aztán menj olyan placcra, ahol nyugodtan ki tombolhatod magad ;)

26/L

2014. ápr. 13. 21:19
 20/20 anonim válasza:

Előző:

Egyébként nekem egy 323i E30-am van ;)

26/L

2014. ápr. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!