Autó balesetet hogyan tudnám könnyebben feldolgozni? 18/f
Sziasztok!
18 éves vagyok, jogosítványom ugyan nincs, ennek ellenére vettem egy BMW-t. Négy napig közlekedtem is vele, mire sikerült totálkárra törnöm. Azóta csak ez jár a fejembe,hogy hogy lehettem ekkora ....,meg hogy mér kellett annyira hajtani szegény járgányt, úgy sajnálom, csak az van a fejembe, hogy mért nem tudtam elülni a ..., de hát fiatal vagyok nem bírtam ki. A lényeg hogy rendőrségi ügy eddig nem lett viszont nem tudom hogy tudnám kiverni a fejemből, annyira hiányzik a kocsi :///
(Amúgy nem teljesen az én hibám volt, mivel beakadt a gázpedál!)
De most erre mit lehetne válaszolni?
Majd idővel elfelejted. Változtatni már nem tudsz rajta, örülj, hogy ennyivel megúsztad, és nem ütöttél el senkit, nem kapcsolt le a rendőr, nem daráltál le egy 30 milliós autót, mert azt saját zsebből fizethetnéd.
És a legfontosabb: Tanulj belőle!
Felelőtlen voltál, meg is történt a baj, többet ne csinálj ilyet.
Nem hiába vannak a szabályok kitalálva. Ha autót akasz vezetni, jogosítvány kell, normális autó, meg bizosítás.
Örülj neki hogy taccsratetted azt a veszélyes hulladékot,és senkinek nem esett baja.
Sok kis tiknyó nem ennyire szerencsés,mint te...
Én 3éve törtem össze a kocsim, ami a mindenem, hála mára már újra járóképes állapotban van.
Nem adta ki, elejét cserélni kellett...stb...
De én a mai napig nem tudtam feldolgozni, és nem csak azért mert félek, hanem mert bánt, bűntudatom van, hogy hogy lehettem ekkora f....
Szoktam vezetni páromét is, és akkor egyáltalán nincs bennem para.
Tedd le a jogsit, vezetgess normálisan olyan utakon, ahol nem gond ha bénázol, aztán menj olyan placcra, ahol nyugodtan ki tombolhatod magad ;)
26/L
Előző:
Egyébként nekem egy 323i E30-am van ;)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!