Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitől vagyok ilyen érzékenylel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől vagyok ilyen érzékenylelkű és miert nemtudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nos a tortenet az hogy szakitottunk a parommal par honapja. Nem beszeltunk egy ideig aztan en voltam aki megkereste es beszelgettunk es talalkoztunk. A talalkozon csokoloztunk is es nemtudtuk hogy most mivan. Aztan kis idovel nagyon megsertettem amit nem gondoltam ugy es kiszaladt a szamon. Azutan nem beszeltunk megsertodott es en is ideges voltam. Mindenhonnan letiltottam o is engem telefonszam minden. Masfel hetet birtam es megkerestem nagy nehezen hogy tudjak vele.kontaktba lenni. Bocsanatot kertem . Neheztelt ram . Azt hittem megenyhul de ra egy hetre mintha kicsereltek volna. O nem akar engem meg hagyjuk ezt az egeszet es felejtsem el.telefonba is mondta ezt es elkezdten bogni mint egy 5 eves. Szazszor bocsanatot kertem . Mondta h kuldjek neki levelet es meglatja. Gondolkoznia kell ezen. En meg nem tudom kiverni a fejembol nemtudom mit csinaljak. Irtam mar levelet is de csak jovoheten tudom feladni. Sirtam elotte is mar ferfi letemre 22 evesen es a telefonba is. Nem akarom elvesziteni ot egyszeruen.

2017. aug. 18. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

" de ra egy hetre mintha kicsereltek volna"

Sajnos ez a viselkedés már-már általános a női nemnél. Egyik nap még szeretnek állítólag nagyon, pár nap múlva személyesen kapcsolják be a villamosszéket amiben ülsz.

2017. aug. 19. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudom hogy baromira nehéz megállni ezt az egyszerű dolgot, de volnál szíves tudomást sem venni a létezéséről? Ne rohanj utána mert éveket fogsz eldobni magadtól csalódások sorozatáért. Bármennyire is jó ötletnek tűnik futni utána, ő már sosem lesz újra a tiéd, csak barmokkal jön össze akik sokkalta rondábbak meg idiótábbak mint te vagy. Keress másikat. Csak a töltött káposzta jó felmelegítve. Ha már egyszer vége lett összejöhettek még 100x, az már nem változtat semmin. Keress inkább olyat aki mellett boldog vagy, meg nem kell bizonygatnod hogy megváltoztál.
2017. aug. 19. 02:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos igen igazatok van. De nem akarom latni massal sehol. Kifordulna a belem. Ezek a mai lanyok hamarabb talalnak maguknak bikat mint a ferfiak szerintem.Az mar mas teszta hogy onbizalomhisnyom van meg generalizalt szorongasom. Mit.javasoltok? Tiltsam le mindenhonnan? Talan igy konnyebb neki nem irni
2017. aug. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!