Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vagyok ilyen érzékenylelkű és miert nemtudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Nos a tortenet az hogy szakitottunk a parommal par honapja. Nem beszeltunk egy ideig aztan en voltam aki megkereste es beszelgettunk es talalkoztunk. A talalkozon csokoloztunk is es nemtudtuk hogy most mivan. Aztan kis idovel nagyon megsertettem amit nem gondoltam ugy es kiszaladt a szamon. Azutan nem beszeltunk megsertodott es en is ideges voltam. Mindenhonnan letiltottam o is engem telefonszam minden. Masfel hetet birtam es megkerestem nagy nehezen hogy tudjak vele.kontaktba lenni. Bocsanatot kertem . Neheztelt ram . Azt hittem megenyhul de ra egy hetre mintha kicsereltek volna. O nem akar engem meg hagyjuk ezt az egeszet es felejtsem el.telefonba is mondta ezt es elkezdten bogni mint egy 5 eves. Szazszor bocsanatot kertem . Mondta h kuldjek neki levelet es meglatja. Gondolkoznia kell ezen. En meg nem tudom kiverni a fejembol nemtudom mit csinaljak. Irtam mar levelet is de csak jovoheten tudom feladni. Sirtam elotte is mar ferfi letemre 22 evesen es a telefonba is. Nem akarom elvesziteni ot egyszeruen.2017. aug. 18. 23:34
1/3 anonim válasza:
" de ra egy hetre mintha kicsereltek volna"
Sajnos ez a viselkedés már-már általános a női nemnél. Egyik nap még szeretnek állítólag nagyon, pár nap múlva személyesen kapcsolják be a villamosszéket amiben ülsz.
2/3 anonim válasza:
Tudom hogy baromira nehéz megállni ezt az egyszerű dolgot, de volnál szíves tudomást sem venni a létezéséről? Ne rohanj utána mert éveket fogsz eldobni magadtól csalódások sorozatáért. Bármennyire is jó ötletnek tűnik futni utána, ő már sosem lesz újra a tiéd, csak barmokkal jön össze akik sokkalta rondábbak meg idiótábbak mint te vagy. Keress másikat. Csak a töltött káposzta jó felmelegítve. Ha már egyszer vége lett összejöhettek még 100x, az már nem változtat semmin. Keress inkább olyat aki mellett boldog vagy, meg nem kell bizonygatnod hogy megváltoztál.
3/3 A kérdező kommentje:
Nos igen igazatok van. De nem akarom latni massal sehol. Kifordulna a belem. Ezek a mai lanyok hamarabb talalnak maguknak bikat mint a ferfiak szerintem.Az mar mas teszta hogy onbizalomhisnyom van meg generalizalt szorongasom. Mit.javasoltok? Tiltsam le mindenhonnan? Talan igy konnyebb neki nem irni
2017. aug. 19. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!