Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom fél év után sem elfelejteni az exem?
Hétfőn lennénk együtt két éve. Fél éve szakítottunk. Nem volt megcsalás se semmi ilyen mégis nagyon elrontottuk. Majdnem fél évig kértem, hogy béküljünk ki, de nem akart és azóta megint eltelt fél év.
Távkapcsolat volt, ő másik orszagban él. Most azt szerette volna, hogy menjek ki hozzá. De nem merek. Ujabb csalódás, fájfalom, veszekedés. Össze vesztünk ezek és a sebek felszakadtak. Tudom, hogy ujra az lenne mint rég, vita, veszekedés, arról nem beszélve, hogy ő teljesen elfelejtett engem. Viszont nekem nem sikerült.
Már jól vagyok, de mégis mindenkiben őt keresem. Pedig kimozdulok itthonról, elvagyok... Csak hát nem tudok mással kapcsolatot kialakítani.
Valaki hasonló helyzetben?
Azert nem tudod elfelejteni, mert tul sok neuronod kotodik a parodhoz az agyadban.
Egyik legjobb modszer a helyettesites. Az exed helyere mast kell betenned es arra kell ugyelni, hogy ne idezze fel semmi a regi emlekeidet az exeddel kapcsolatban.
A tobbi ido kerdese.
Az alkohol is jo megoldas lehet a neuronkapcsolatok szetbombazasara, de az alkohol nem valogat, ugye erted ;)
Fél éve?
Nekem 10 hónap kellett, mire valakire tudtam úgy nézni, hogy abból kapcsolat legyen.
Abban a 10 hónapban meg olyan szinten voltam tönkremenve, mint soha előtte. Fizikalag, testileg, lelkileg hazavágott az a kapcsolat, aztán a szakítás (tkp. én szakítottam, de ez most mellékes.)
Majd javul neked is... Ha jön egy olyan, aki elfeledteti. Bár igaz, teljesen soha nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!