Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? Kezdjem elfelejteni vagy reménykedjek?
Én összeszedném a cuccait egy dobozkába és ha valamikor még találkozunk vagy eljön,akkor odaadnám neki.
Én nem vagyok biztos benne,hogy visszafogadnám ezek után.3 év után megérdemleted volna,hogy őszintén elmondja mi van, nem ködösítéssel, meg hogy talán még egyszer visszajön.
Ne játszon az érzéseiddel és az időddel, döntse el mit akar.
Ha nem kellesz már neki, akkor 1 év múlva se kelljél. De ez az én véleményem.Persze biztos én is várnék rá egy darabig, de ha nem jelentkezik, akkor egy bizonyos idő után már nem érdekelne,ha vissza akar jönni.Főleg ha közben más pasikkal kalandozott.
Elég éretlen személyiség lehet......
Hozott egy döntést, amit neked el kellett fogadnod, de tudatosan nem zárja le a kapcsolatot hanem taktikázik. Személy szerint azt javasolnám, hogy dobd ki a fenébe a cuccait és ne nézz vissza, minden egyes alkalommal, amikor ránézel a tárgyakra eszedbe fog jutni, pont ez a célja.
Szóval dobjál ki mindent a fenébe és lépjél tovább!!!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!