Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakit valahogy teljesen kitörölni/ elfelejteni?
Szasztok. Több mint egy éve már h szakítottam az akkori barátnömmel 3 év után, nem mentek jól közöttünk a dolgok, ennyi a lényeg.
Ugymond túltettem magam az egészen és ha térden állva könyörögne se lépnék bele újra. Viszont az a problémám h nem megy az h elfelejtsem ráadásúl hosszú idő után találkoztunk mint normális emberek ő pincér létére kiszolgált én megköszöntem. Nem feltétlen kavart fel csak idegesít h mostanában nem tudok aludni csak 3-4 órákat és olyankor míg gondolkozok h mi a holnapi dolgom egyfolytába eszembe jut. Sőt ugymond annak ellenére h lezártam valahol a háttérbe egész nap a fejembe van... hogyan tudnám ezt valahogy kitörölni a fejemből mert már tényleg fárasztó... köszönöm.
szerezz be vmilyen agysérüléssel járó balesetet, ami után amnéziád lesz.
még a saját nevedre sem fogsz emlékezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!