Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden exbarátom visszajönni hozzám szexelni, miután lett barátnőjük? Teljesen kiábrándultam a férfiakból.
Ők azok, akik a barátnőikért mindent megtesznek, előadják a hősszerelmest, törődnek velük stb. Aztán pár hét, vagy hónap együttlét után felkeresnek és bepróbálkoznak. Most tartok a 3. ilyen exnél...
Nem értem mi okuk van erre, mert nem gondolnám, hogy olyan szuper teljesítményt nyújtok az ágyban amiért megéri megcsalni valakit. És az is döbbenetes, hogy nem félnek attól, hogy esetleg eljárhat a szám...
11/12 A fene sem akar jó lenni az ágyban.
Ex, akkor vége. Max, 1-2 alkalomra, szex játékszernek. Semmit nem akarok bizonyítani, a legkevésbé sem érdekel, jó vagy baromira rossz lesz neki. Az már az ő egyéni szoc problémája.
#13 lehet hogy gerinctelenek az exeim, de mindig is fontos volt nekik, hogy nekem is jó legyen... Akkor is ha már szakítottunk, és még nem volt senkijük.
Én pedig nem tudom jobban megválogatni őket, mert anno nekem is játszották a hősszerelmest.
Az, természetes, hogy a párommal nem szexelek, hanem szeretkezek. A kettő között, óriási a különbség. A párommal, van érzelmi kötődés és elsődleges, hogy ő minél jobban érezze magát.
Exel, más a helyzet. Van még érzés, vissza szeretném kapni, akkor szeretkezek vele. Akkor is, ha nincs senkim, de nem is akarom újra kezdeni, mert szeretkezésre többször is jó.
Viszont, ha van párom, nem akarom újra kezdeni, akkor az 1-2 alkalom, és nem igazán érdekel, hogy maradnak kék foltok, harapásnyomok és hogy ájulásos orgazmusa legyen. Olyankor már csak egy test játékra.
Mellesleg, aki ilyen szexbe bele megy, ne csodálkozzon semmin.
#15 Elfogadom a te véleményedet is, de az én exeim nem ilyenek. A kérdésem sem erre irányult igazából, hogy én mennyire élvezném, vagy sem. Leginkább csak ki vagyok akadva, hogy a magukt korrekt, felnőtt férfinak tituláló pasik simán belemennének ebbe. Amiket írtál, abból arra tudok következtetni, hogy neked is volt részed ilyenben.
Valaki említette, hogy az új barátnőt még tanulgatni kell, nincs meg a rutin. Egy másik hozzászóló szerint pedig pont hogy megunják az újat is, és kell a változatosság. Most akkor melyik, és mit tehet egy barátnő, hogy ne akarja megcsalni a pasija? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!