Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akar tőlem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem az exem?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem barátnőm, miután 2 hétig minden létező dolognak (patkány stb) elhordott és rugdosott pusztán azzal az indoklással, hogy ugyan szeret, de már nem AKAR velem lenni. Csak azért tűrtem el ezt, mert épp vizsgázott, máskor nem vagyok ilyen toleráns, aztán két hét után szakított velem, visszaadott mindent, amit kapott tőlem.

Aztán egy hete rám írt, hogy milyen jó a profilképem, meg hogy nem tűnik úgy, mintha megviselne a szakítás, pedig úgy volt, egész végig itthon gubbasztottam és azon kattogtam, hogy mit kéne csinálnom, míg ő elkezdett edzőterembe járni meg minden sz#r, aztán nekem esett ismét, hogy patkány vagyok.

Majd tegnapelőtt este kértem tőle még egy esélyt a kapcsolatunknak, amire nemet mondott, én meg végleg elköszöntem tőle és letiltottam mindenhonnan.

Erre tegnap délután ír másik profilról, hogy meggondolta magát, és szeretné újrakezdeni, majd közli, hogy amúgy nem, mert beleolvasott a beszélgetésembe a barátaimmal (fogalmam sincs, hogy hogy, megváltoztattam a jelszavam és kiléptem mindenhonnan hetekkel ezelőtt), és hogy én mekkora féreg vagyok, mert egyszer mérgemben r#bancnak neveztem, és hogy sose szerettem.

Most mégis mit csináljak, mit akar? Nem tagadja, hogy még mindig szeret, de hiába mondok neki bármit, az hazugság, gerinctelen p*cs vagyok, aki csak meg akarta fektetni stb.

22/F 20/N

2017. aug. 3. 15:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Zűrös nő, örülj, hogy vége!
2017. aug. 3. 16:01
 2/16 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Ilyenek után még érdekel, hogy mit akar? :D Szerintem kilométerekre kerüld ezt az agresszív, buta szukát.
2017. aug. 3. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy szét mentetek, ez nagyon durva... Szíved joga, hogy te mit írsz másoknak mint ahogy ő is elhordott téged mindennek. Gyerekesen és szánalmasan viselkedett.
2017. aug. 3. 16:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha nem szeretném még mindig és egyébként a kapcsolatunk nem lett volna jó a szokásos zsörtölődések ellenére is.
2017. aug. 3. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Ember, ahogy 1. írja.

menekülj!

Én egyszer beleragadtam egy ilyen viszonyba.

Húzd meg-ereszd meg.

Teszi a missz pics...t hogy ő sokkal jobbat érdemel, te mennyire nem vagy jó neki.

Aztán mikor megunod, lelépsz, akkor jön hogy mégse úgy gondolta.

Persze visszafogadod, mert a történtek ellenére szereted.

De pár hét, ugyanabban a helyzetben találod magad.

Ismét lépsz, lassan kezded kiheverni, majd megneszeli ezt, és ismét visszaránt.

Nagyon nehezen jöttem ki belőle.

Légy határozott, Te zárd le, egy percig ne félj hogy "mi lesz ha nem jön más". DE! Jönni fog! Jobb!

Ha másként nem megy, inkább csajozz be, még a könnyű kaland is ki tud rántani ebből...

2017. aug. 3. 16:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha beleolvasott a privát levlezésedbe akkor első körben csak utánajárnék akaszthatok-e a nyakába ügyet.Ilyen viszonyulás mellett simán megérdemelné.

Aztán elküldeném a halál retkes ....oda.

2017. aug. 3. 16:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Hogy hogy olvasott bele nem tudom, arra is gondoltam, hogy más küldött neki képet róla.
2017. aug. 3. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Mindegy is, hagyd a jó fenébe!

Hosszú távon úgyis csak tönkretenne lelkileg.

nem mindegy hogy beleolvasott-e az üzeneteidbe?

Figyelj, a kisujjamat teszem rá hogy az ő üzeneteibe sokkal csúnyábbakat látnál!

2017. aug. 3. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Számomra hihetetlen,hogy az ilyen pszichopata nők hogy tudják az embereket manipulálni. Te mit szeretsz benne? Ő nem tisztel téged! Beletúr a magánszférádba, lepatkányoz, rugdos! Hát könyörgöm,hol élünk? Egy párkapcsolatnak nem a tiszteletről, feltétel nélküli szeretetről kéne szólni? Ne haragudj,de az óvodában nem viselkednek így.

Egészséges, mentális ember nem hordja le a másikat és rugdossa meg,pláne nő létére!

Gondolkodj már egy kicsit. Ő neked esett a semmiért, és még ezek után kuncsorogsz egy újabb esélyért? Ő erre nemet mond. Az egész kb. arról szól,hogy EZ (bocsánat,de az ilyen viselkedésű emberre nem tudok nőt mondani, minden egyéb sértő lenne) épp lábtörlőnek használ vagy az egóját növelni azzal,hogy megalázkodsz neki.

Az ilyen ember téged NEM szeret. Akit szeretünk,azzal nem viselkedünk így! Még téged nevez gerinctelen pcsnek? Nézett ő már tükörbe,valaha?

Szerintem jobb,ha messziről elkerülöd.

2017. aug. 3. 19:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyet értek az előttem szólókkal. Ez a nő? nem normális, örülj, hogy megszabadultál tőle. Teljes mértékben manipulál, miután olyan csúnyán viselkedett veled, elérte, hogy még mindig csak a szép emlékekbe kapaszkodva utána vágyakozzál.... Ébredj fel ember!!! Ez a nő telkesen tönkre tesz, vedd már észre!

Kidobott, majd mikor látta (vagyis azt hitte) hogy túl vagy rajta akkor gyorsan rád írt, hogy megzavarja a lelki békéd, majd mikor megint kuncsorogtál neki megint elküldött. De ahogy észrevételezte, hogy tiltottad, máris tesz róla hogy újra tudjon írni neked, és hülyét csináljon belőled. Amit ő művel veled, az egy tudatos lelki bántalmazás.

Ez a nő egy degenerált pszichopata manipulatív pitsa. Nem akar ő már téged, nem is szeret, azt csak azért mondogatja, hogy fenn tarsa benned a reménykedést hogy tovább bánthasson. Hidd el hogy így van. Ahogy azt látja hogy túl akarsz lenni rajta megjelenik és visszatánt.

Bármit is érzel iránta, majd elmúlik, de nagyon örülj neki hogy megszabadultál tőle. Bár még csak részlegesen. Tiltsd le mindenhonnan, ha másképp nem megy, töröld magad a netes plattformokról (face, insta meg egyéb ilyen vackokról). És akkor más regisztrációval sem ér el. Aztán majd később visszaregelsz ha már túl vagy ezen.

Ha mégis valahogy írna, jobb ha el sem olvasod (értelmes dolgot úgy sem várhatsz), és semmiképp ne válaszolj rá. Ne adj neki esélyt, hogy visszarántson! Hidd el, ilyen pszichopatára nincs szükséged. Ha úgy könnyebb, kezdj el ismerkedni más lányokkal.

2017. aug. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!