Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem az exem?
1 hónapja szakított velem barátnőm, miután 2 hétig minden létező dolognak (patkány stb) elhordott és rugdosott pusztán azzal az indoklással, hogy ugyan szeret, de már nem AKAR velem lenni. Csak azért tűrtem el ezt, mert épp vizsgázott, máskor nem vagyok ilyen toleráns, aztán két hét után szakított velem, visszaadott mindent, amit kapott tőlem.
Aztán egy hete rám írt, hogy milyen jó a profilképem, meg hogy nem tűnik úgy, mintha megviselne a szakítás, pedig úgy volt, egész végig itthon gubbasztottam és azon kattogtam, hogy mit kéne csinálnom, míg ő elkezdett edzőterembe járni meg minden sz#r, aztán nekem esett ismét, hogy patkány vagyok.
Majd tegnapelőtt este kértem tőle még egy esélyt a kapcsolatunknak, amire nemet mondott, én meg végleg elköszöntem tőle és letiltottam mindenhonnan.
Erre tegnap délután ír másik profilról, hogy meggondolta magát, és szeretné újrakezdeni, majd közli, hogy amúgy nem, mert beleolvasott a beszélgetésembe a barátaimmal (fogalmam sincs, hogy hogy, megváltoztattam a jelszavam és kiléptem mindenhonnan hetekkel ezelőtt), és hogy én mekkora féreg vagyok, mert egyszer mérgemben r#bancnak neveztem, és hogy sose szerettem.
Most mégis mit csináljak, mit akar? Nem tagadja, hogy még mindig szeret, de hiába mondok neki bármit, az hazugság, gerinctelen p*cs vagyok, aki csak meg akarta fektetni stb.
22/F 20/N
Ne haragudj, de akinek idegösszeroppanása van,az menjen és kezeltesse magát,ne a másikon verje le..
Én már láttam sokmindent a környezetemben, idegösszeroppanást is.. Ott nem az fog segíteni,ha ez a fiú meghallgatja őt,meg kibékül vele, hanem az illetőnek kell rendbetennie magát, mert ez mentális probléma.
Az ilyen állatokból lesznek azok,akik öngyilkossággal fognak fenyegetőzni, vagy ne adj isten,de megtámadja más eszközökkel is,ha már rugdosni is képes. Zaklatni őt is,a következő barátnőjét is.
Soha semmiképp ne engedd magad manipulálni azzal,hogy ő beteg,mert hidd el,a mentális betegségnél nincs alattomosabb és rosszabb!!
Amíg nem kezelteti magát és nincs papírja róla,hogy tiszta,addig hagyd a búsban,mert Téged fog tönkretenni. Egy életed van,de azt kezdesz vele,amit akarsz.
Különben is,ha ez a nőszemély kijelentette,hogy NEM AKAR vele lenni,az nem egy idegösszeroppanás,hanem egy nem működő kapcsolat első jele,a felismerés. Csak nem bírja elviselni,hogy hoppon maradt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!