Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így reagál vagy csak velem van a probléma?
Gondolom a 18-19-21 hozzászóló ugyanaz a személy.
Olyan messze jársz az igazságtól mint Makó Jeruzsálemtől, de azért írogass még nyugodtan. Szeretem olvasni ezeket magasröptű megállapításokat, egy vicc az egész.
"21" reagálva
Hogy írhatsz ekkora baromságot le, azt nem értem. Mint már korábban is írtam, nem változtatnék semmit azon amit korábban csináltam, nem változtatnék munkahelyet sem, mert imádok ott dolgozni és a megismerkedésünk óta ezt a csomagot kapta, ez vagyok én.
Hogy menekülnék, mégis kitől, nem én dobtam fel a kapcsolatot, nem segítséget akart kérni hanem búcsúzni. Ha arra érted, hogy nem vagyok kíváncsi az indokaira, akkor egyet értünk, mert így utólag ezek...finoman szólva nem relevánsak.
Nem azért írtam rá, mert lett volna bármi mondanivalóm számára, hanem az utolsó nyitva maradt kérdést is le akartam zárni, minél hamarabb. Nálam maradt a lakáskulcsa, nála néhány ruhám, a fogkefém, meg kb fél millió értékű műszaki árú amit a lakásába vettem(tv, mosógép, porszívó, ja meg a hűtő). Önző vagyok, lehet, akkor ilyen önző emberként élem tovább az életem, hátha valakinek ez bejön.
Szerintem korrektül kezeled a helyzetet jelenleg. Vannak akit nem becsülnek meg, akármilyen 'jó pasi' is (nem külsőleg). Aztán persze lehet menni sírni a neten, hogy neki nincs normális faszija, meg mennyire depi az élete mert ő sosem lesz boldog.
Én amúgy ezt nem bontanám le férfi/gyermek kérdésre mert minden ember más. Van aki nem 'sértődik' meg hanem korrektül végighallgatja a másikat... van ilyen is. Kapcsolat és egyén függő (aztán az más kérdés, hogy 40 éves korára önkezüleg vet véget az életének mert nem bírja tovább cipelni a másoknak való folytonos megfelelés terhét). Aztán van aki úgy gondolkodik, hogy ha én beleteszek valamibe x-et, a másik pedig ezt 0-nak látja, akkor inkább hagyom a francba. Vagy csak szimplán így fogadja el az elutasítást... Igazából a kérdésed szerintem a rossz és a provokáló mert a véleményem az, hogy te inkább akartál a sztoriról beszélni nekünk, mint arról, hogy jó vagy rossz-e ha így állsz hozzá.
"24" válasz....
Arra voltam kíváncsi, hogy ilyenkor ki mit reagálna. Nekem ez a búcsúzzunk el jó barátságban duma nem megy, mert eszem ágában sem volt feladni a kapcsolatot, ham eg egyoldalúan feldobta utána ne akarjon jópofizni.
Még egy apróság, te szakítasz azzal a férfivel akivel 2 hét múlva a saját unokatesód esküvőjére vagy hivatalos? A nagybátyám lesz az esküvői fotós a rendezvényen?!!
"25"reagálva.....
Biztos vagyok benne, hogy nagyon szerette volna elmondani mi bántja a pici lelkét és ezzel mindamellett hogy megnyugtatja önmagát szépen áttolja a felelősséget a másik fél nyakába. Ha valami problémája van ,addig jelezze felém amíg a megoldáson töri a fejét és nem akkor, amikor már az ítéletet közli. Az érvelésed több ponton is hibádzik, ha figyelmesen visszaolvasol te is rájössz.
Nem érdekel hogy bepasizott vagy megcsalt-e, számomra teljesen lényegtelen, élje az életét akivel akarja, csak előtte ne színészkedjen 1 hétig és ne dugjon azzal az emberrel akit elhagyni készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!