Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is így reagál vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így reagál vagy csak velem van a probléma?

Figyelt kérdés
Nem volt túl sok szakítás az életemben, de soha nem viseltem jól, nem szeretek búcsúzkodni, főleg ha semmi kedvem hozzá. Nemrég szakított velem a párom, nem éreztem hogy előzménye lett volna, nemrég jöttünk haza a nyaralásból, szűk 1 éve voltunk együtt. Lementünk a rómaira kajálni (én munkából mentem mert éjszakás voltam), kicsit pihenni és éppen befejeztük a kajálást amikor szépen lassan előhozta a témát. 2-3 mondat után kapcsoltam, majd rákérdeztem, hogy "most szakítani akarsz?" Nem kellett válaszolnia, mert teljesen megváltozott az arckifejezése, felálltam a székből és egy szia kíséretében távoztam. Este írtam neki, hogy a nála maradt ruháimat dobja ki vagy csináljon vele amit akar, többet nem találkozunk. Majd visszaírta, hogy viselkedésem is őt igazolja, hogy ezt már meg kellett volna lépnie. Visszakérdeztem, hogy miért kéne beszélgetnem egy olyan emberrel akihez már semmi közöm, egy "barát" nem így viselkedik, lezártam. Jobb lett volna ha egy SMS-t ír és ezzel gyorsan túl lettünk volna az egészen. Erre azt válaszolta, hogy ő nem akart velem összeveszni, barátságban szeretett volna elbúcsúzni és megint gyerekesen viselkedem. Mondom te nem egy részemre mondtál nemet, hanem az egész személyemre és továbbiakban semmi értelme beszélnünk, pláne barátkoznunk.

2017. aug. 9. 08:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%
Magyarázkodsz. Menekülsz. Nem mersz önmagaddal sem szembenézni. Kisfiú vagy. Testileg érett, lelkileg még gyerek.
2017. aug. 9. 14:22
 22/34 A kérdező kommentje:

Gondolom a 18-19-21 hozzászóló ugyanaz a személy.

Olyan messze jársz az igazságtól mint Makó Jeruzsálemtől, de azért írogass még nyugodtan. Szeretem olvasni ezeket magasröptű megállapításokat, egy vicc az egész.

2017. aug. 9. 14:39
 23/34 A kérdező kommentje:

"21" reagálva

Hogy írhatsz ekkora baromságot le, azt nem értem. Mint már korábban is írtam, nem változtatnék semmit azon amit korábban csináltam, nem változtatnék munkahelyet sem, mert imádok ott dolgozni és a megismerkedésünk óta ezt a csomagot kapta, ez vagyok én.

Hogy menekülnék, mégis kitől, nem én dobtam fel a kapcsolatot, nem segítséget akart kérni hanem búcsúzni. Ha arra érted, hogy nem vagyok kíváncsi az indokaira, akkor egyet értünk, mert így utólag ezek...finoman szólva nem relevánsak.

Nem azért írtam rá, mert lett volna bármi mondanivalóm számára, hanem az utolsó nyitva maradt kérdést is le akartam zárni, minél hamarabb. Nálam maradt a lakáskulcsa, nála néhány ruhám, a fogkefém, meg kb fél millió értékű műszaki árú amit a lakásába vettem(tv, mosógép, porszívó, ja meg a hűtő). Önző vagyok, lehet, akkor ilyen önző emberként élem tovább az életem, hátha valakinek ez bejön.

2017. aug. 9. 14:53
 24/34 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem korrektül kezeled a helyzetet jelenleg. Vannak akit nem becsülnek meg, akármilyen 'jó pasi' is (nem külsőleg). Aztán persze lehet menni sírni a neten, hogy neki nincs normális faszija, meg mennyire depi az élete mert ő sosem lesz boldog.

Én amúgy ezt nem bontanám le férfi/gyermek kérdésre mert minden ember más. Van aki nem 'sértődik' meg hanem korrektül végighallgatja a másikat... van ilyen is. Kapcsolat és egyén függő (aztán az más kérdés, hogy 40 éves korára önkezüleg vet véget az életének mert nem bírja tovább cipelni a másoknak való folytonos megfelelés terhét). Aztán van aki úgy gondolkodik, hogy ha én beleteszek valamibe x-et, a másik pedig ezt 0-nak látja, akkor inkább hagyom a francba. Vagy csak szimplán így fogadja el az elutasítást... Igazából a kérdésed szerintem a rossz és a provokáló mert a véleményem az, hogy te inkább akartál a sztoriról beszélni nekünk, mint arról, hogy jó vagy rossz-e ha így állsz hozzá.

2017. aug. 9. 15:12
 25/34 anonim ***** válasza:
69%
Nem érdekelnek az indokai, nem akarsz tanulni az esetből, aki szakít az máris "sunyin" otthagy és társai...már az itt adott válaszaidból is látszik hogy veled nem lehet normálisan beszélni. Szociális készségeid a béka feneke alatt, csoda hogy voltak (és gondolom lesznek) nőid. Akikkel szintén nem fogsz tudni konfliktust kezelni és sosem fogsz egyik kapcsolatból sem tanulni, ha nem vagy hajlandó elgondolkodni azon, vajon hol hibáztál te. Azt írtad korábban, biztosan bepasizott, mert kétszer háromszor éjszakás voltál. Bizonyítékod persze nincs rá, és esélyt sem adtál, hogy elmondja, miért szakít, és nem is fogod tudni utána mennyivel lett új kapcsolata. Azok közé a pasik közé tartozol akik majd 10 év múlva kiégve azt mondogatják, hogy minden nő egyforma, közben meg arról van szó, hogy egyszer sem mertek tanulni sem a kapcsolataikból sem a szakításaikból. Szánalmas az ilyen ember és gyáva. Nyugodtan pontozz le, túlélem.
2017. aug. 9. 15:19
 26/34 anonim ***** válasza:
#25 - Azért neked is van sebed, ahogy nézem :( Szerintem felesleges ítélkezned felette, hisz nem is ismered a kérdezőt. Abból kiindulni pedig, mert veled is történt hasonló, nem szabad(na).
2017. aug. 9. 15:23
 27/34 A kérdező kommentje:

"24" válasz....

Arra voltam kíváncsi, hogy ilyenkor ki mit reagálna. Nekem ez a búcsúzzunk el jó barátságban duma nem megy, mert eszem ágában sem volt feladni a kapcsolatot, ham eg egyoldalúan feldobta utána ne akarjon jópofizni.

Még egy apróság, te szakítasz azzal a férfivel akivel 2 hét múlva a saját unokatesód esküvőjére vagy hivatalos? A nagybátyám lesz az esküvői fotós a rendezvényen?!!

2017. aug. 9. 15:26
 28/34 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Teljesen megértelek, amúgy faszi vagyok. Vicces a csaj, de ahogy írtam ide már többször is, semmit nem tettél ami rossz lenne. Nekem is volt ilyen szakításom, nem is egy. Azóta sincs nagy kommunikáció közöttünk .
2017. aug. 9. 15:37
 29/34 A kérdező kommentje:

"25"reagálva.....

Biztos vagyok benne, hogy nagyon szerette volna elmondani mi bántja a pici lelkét és ezzel mindamellett hogy megnyugtatja önmagát szépen áttolja a felelősséget a másik fél nyakába. Ha valami problémája van ,addig jelezze felém amíg a megoldáson töri a fejét és nem akkor, amikor már az ítéletet közli. Az érvelésed több ponton is hibádzik, ha figyelmesen visszaolvasol te is rájössz.

Nem érdekel hogy bepasizott vagy megcsalt-e, számomra teljesen lényegtelen, élje az életét akivel akarja, csak előtte ne színészkedjen 1 hétig és ne dugjon azzal az emberrel akit elhagyni készül.

2017. aug. 9. 15:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam, hogy a csaj hibátlan és tökéletes, de hogy te nem tudsz és nem is akarsz kommunikálni az látszik a hozzászólásaidból is. A kérdésed az volt: más is így reagál-e. Nos, az éretlen gyerekek biztosan, aki meg akar tanulni a saját hibáiból vagy egyáltalán a kapcsolatból az nem. Te állsz hozzá rögtön támadólag. Továbbra is azt mondom: a kommunikáció hiánya nem vezet jó eredményre később sem az életben. Röhej, hogy még azt várnád el tőle, hogy sms-ben szakítson, legalább volt olyan gerinces hogy eléd állt és meg akarta magyarázni a döntését, tízből kilenc meg azt tartotta volna görénységnek ha írásban szakít. De mindegy, nem az én problémám, én tudok normálisan kommunikálni, ezért nincsenek ilyen problémáim.
2017. aug. 9. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!