Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapmiki21 kérdése:
Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
14 évesen összejöttem egy lánnyal,2 évig voltunk együtt, úgy hogy a nevelőszülei nem díjazták a dolgot, sőt mindent megtettek annak érdekében hogy ne menjen a dolog.2011 nyarán elmentem egy táborba és nagyon szimpatikus lett egy lány, így úgy döntöttem sajnos, hogy váltok. Szakítottunk, nem azért mert nem szerettem hanem mert nagyon kilátástalannak tűnt a dolog, a másik lány csúnyán átrázott. Kikészültem teljesen, ráment a középiskola is. De végül lett 2 szakmám is, de azokban is érzem a hiányosságaimat, amik ezek a problémák miatt alakultak ki. Nem tudtam beleszeretni másba, pedig igyekeztem. Amikor adódott alkalom beszélgetnünk próbáltam menteni ami menthető, de nem jól alakultak a dolgok. Próbálnék új társra találni csak az az egy nagyon nagy baj van hogy ritkán adódik alkalom hogy akár besélző viszonyba kerüljek nőkkel de ha mégis előfordul akkor is az ő személyiségét keresem bennük, ami ugye kizárt hogy másban ugyanazt lássam mint benne. Így úgy érzem egyedül fogok megrohadni. Rideg lettem és megközelíthetetlen. Mi a megoldás?2017. júl. 7. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!