Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így reagál vagy csak velem van a probléma?
Én azt mondom, ha szakítok valakivel utána semmi esetben nem szeretném többet vele tartani a kapcsolatot még beszélgetési szinten sem. Hogy miért? Mert, ha valami nem működött, akkor nem vagyok kíváncsi rá többet és nem akarok jópofáskodni sem utána egy olyan emberrel , akinek nem kellett. Annyi hülye van, aki szakítás után a legyünk barátok maszlagnak bedől. Minek is kellene egy olyan barát, akinek nem kellettél? Nőjjetek fel, akik ezt az elvet valljátok.
Igen is jól csináltál kedves kérdező! Én is így szoktam tenni minden esetben csak én férfi vagyok :) Bár, inkább én szoktam szakítani, de volt példa rá, hogy velem szakítottak egyik esetben sem voltam utána kíváncsi az adott emberre 1 percig sem, ha én szakítottam, akkor sem és velem akkor sem!
Ez nem a kapcsolat lezárása, csak homokba dugod a fejed. Mint amikor az ötéves bedugja a fülét és énekelni kezd, hogy ne hallja, ami nem tetszik neki.
Értékelned kellett volna, hogy a párod tart annyira, hogy nem eltűnik, meg nem lerendezi egy smssel, hanem szerette volna megbeszélni, lezárni a dolgot.
Amikor egy kapcsolatban vannak döccenők, akkor azt normális esetben valaki felhozza és próbál rajta változtatni, alternatívákat kínál és dolgozik azon, hogy működjön. Itt semmi ilyen nem történt, 1 hétig együtt voltunk, nem volt veszekedés, jól éreztünk magunkat, a szex is jól működött. Bármit is mondott volna az már elkésett dolog, szinte biztosra veszem, hogy bepasizott, volt rá lehetősége bőven. Elég sokat voltam éjszakás, de nem 2 műszakban dolgoztam, ilyenkor valószínűleg egyedül volt, ezt viselhette nehezen.
Mindegy, ez van, a munkámat nagyon szeretem, ott dolgoztam akkor is maikor megismertük egymást(5 éve dolgozom ugyanott), nagyon jól megfizetnek, jó a gárda, nem fogok semmin sem változtatni. 1év megint ment a kukába, de jön a következő, nem estem kétségbe.
De miért akarja bárki is megmondani, hogy hogyan éljen (és zárjon le egy másik ember) egy kapcsolatot?
Most őszintén?
Nincs veled probléma, azt tetted amit tenni akartál. Düh, harag, ez teljesen normális egy szakításnál. Nem elhidegültetek, nem volt előjele még jó, hogy nem akarod megbeszélni. A status quo-t ő mondta fel, nem te. Neked nem kell ettől bűntudatodnak lennie. Sok sikert a feldolgozáshoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!