Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is így reagál vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így reagál vagy csak velem van a probléma?

Figyelt kérdés
Nem volt túl sok szakítás az életemben, de soha nem viseltem jól, nem szeretek búcsúzkodni, főleg ha semmi kedvem hozzá. Nemrég szakított velem a párom, nem éreztem hogy előzménye lett volna, nemrég jöttünk haza a nyaralásból, szűk 1 éve voltunk együtt. Lementünk a rómaira kajálni (én munkából mentem mert éjszakás voltam), kicsit pihenni és éppen befejeztük a kajálást amikor szépen lassan előhozta a témát. 2-3 mondat után kapcsoltam, majd rákérdeztem, hogy "most szakítani akarsz?" Nem kellett válaszolnia, mert teljesen megváltozott az arckifejezése, felálltam a székből és egy szia kíséretében távoztam. Este írtam neki, hogy a nála maradt ruháimat dobja ki vagy csináljon vele amit akar, többet nem találkozunk. Majd visszaírta, hogy viselkedésem is őt igazolja, hogy ezt már meg kellett volna lépnie. Visszakérdeztem, hogy miért kéne beszélgetnem egy olyan emberrel akihez már semmi közöm, egy "barát" nem így viselkedik, lezártam. Jobb lett volna ha egy SMS-t ír és ezzel gyorsan túl lettünk volna az egészen. Erre azt válaszolta, hogy ő nem akart velem összeveszni, barátságban szeretett volna elbúcsúzni és megint gyerekesen viselkedem. Mondom te nem egy részemre mondtál nemet, hanem az egész személyemre és továbbiakban semmi értelme beszélnünk, pláne barátkoznunk.

2017. aug. 9. 08:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Igazad is van, meg nem is. Abban igazad van, hogy nem kell erőltetni a kapcsolatot utána. Én sem vagyok annak a hive, hogy bármi emléket megtartsak, illetve hogy cseverésszek a másikkal. Könnyebb úgy túllépni.

Viszont annyival igazán megtisztelhetted volna, hogy végighallgatod az indokait és alaposan átbeszélitek, hogy mégis miért jutottatok el idáig.

Nekem a lány reakciójából az jön le, hogy lehet konfliktusoknál is hasonlóan viselkedsz, inkább elvonulsz a másik végighallgatása helett és ez igen, ez bizony szakitóok bőven.

Lehet, hogy tévedek Kérdező, mert nyilván nem ismerlek, de hajlamos vagy ilyen jellegű konfliktuskezelésre?

2017. aug. 9. 10:15
 12/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy probléma van veled, de én nem így csinálnám. Nekem alapvető késztetésem van arra, hogy megértsem a dolgokat, úgyhogy nekem (az első sokk utána) biztosan hosszas beszélgetésbe torkollott volna ez, ha van rá lehetőségem. Én pont akkor nem tudnám lezárni, ha nem érteném meg pontosan, hogy miért történt.

A másik, hogy én nem hiszem, hogy minden emléket ki kell azonnal dobni. Ez a kapcsolat az életed része volt, nem teheted semmissé és nem kell elbújnod előle. Őrizd meg a jót, a rosszat meg dolgozd fel és tanulj belőle. Legalábbis én így fogom fel.

2017. aug. 9. 10:28
 13/34 A kérdező kommentje:

Ha visszaolvasol, akkor megírtam, hogy ha szólt volna min szeretne változtatni, akkor megbeszélhettük volna, de ha már eldönt valamit akkor teljesen felesleges róla beszélni. A sorrendiség nem stimmel.

Többször is szóvá tette, hogy jó lenne valami másik munka, ahol nem kell éjszaka dolgoznom, de ez is csak indok lehetett volna. 1 hónapban 4-5 alkalom volt, de volt olyan hónap is amikor 1-2 alkalom. Voltunk együtt síelni 1 hetet és most voltunk nyaralni is, szóval ezt is össze tudtuk szervezni.

Nem érzem, hogy bármit is hibáztam volna, nem vagyok tökéletes, de találok olyan partnert akinek így megfelelek.

Nincs semmilyen harag bennem, pedig anyagilag elég rosszul jöttem ki az egészből, de az pótolható, amit adtam, az önként adtam.

2017. aug. 9. 10:34
 14/34 anonim ***** válasza:
#12-eshez: Igen, sok-sok hónap után hozzá lehet állni így is, de addig van egy út. A kérdező gondolom árulásnak élte meg, még ha nem is viszi túlzásba a siránkozást most, hisz a kapcsolatban nem volt gond. Ráadásul nyaralás utáni szakítás nálam is ki*****a a biztosítékot (idén nyáron engem is így dobtak - kétszer is)
2017. aug. 9. 10:35
 15/34 anonim ***** válasza:
Volt esze a csajnak,nem nyaralás előtt,hanem utána szakított...jobb is hogy vége ennek szerintem,főleg ha anyagilag rosszul jöttél ki belőle..
2017. aug. 9. 10:37
 16/34 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem úgy tűnsz, mint aki bánkódna emiatt, máris azon vagy, hogy lesz következő, kit érdekel. Ha így álltál hozzá ehhez a lányhoz, akkor már sokkal hamarabb kellett volna szakítani, nem is szeretted igazán.
2017. aug. 9. 10:53
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
A sértetten elviharzás és mindjárt mindenféle kommunikációt megszüntetés és a "maradjunk barátok!" között azért vannak még fokozatok. Azt tetted, amit jónak gondoltál, ahogy éreztél, amihez jogod van. Minek is akarnál megfelelni bárkinek is önmagadon kívül egy ilyen helyzetben? Ugyanakkor együtt voltatok egy évig, bizonyára voltak szép élményeitek, amit szerintem hülyeség egy az egyben kukába dobni. Annyit mindketten megérdemeltetek volna, hogy tisztázzátok a miérteket, és kulturáltan búcsút vegyetek egymástól. A viselkedésedben én azt találom gyerekesnek, hogy nem hallgattad meg, amit mondani akart, mintha valami félnivalód lenne. Ha sms-ben szakít, akkor minden okod meglenne rá, hogy haragudj.
2017. aug. 9. 11:15
 18/34 anonim ***** válasza:
89%

"Nem kellett válaszolnia, mert teljesen megváltozott az arckifejezése, felálltam a székből és egy szia kíséretében távoztam. Este írtam neki, hogy a nála maradt ruháimat dobja ki vagy csináljon vele amit akar, többet nem találkozunk."

Ez akkor is egy durcás kisgyerek hisztije.

"Majd visszaírta, hogy viselkedésem is őt igazolja, hogy ezt már meg kellett volna lépnie." - vagyis jó arc volt hogy egyáltalán válaszolt, a válasz egyértelmű. gyerekes vagy

"Visszakérdeztem, hogy miért kéne beszélgetnem egy olyan emberrel akihez már semmi közöm, egy "barát" nem így viselkedik, lezártam." - 1) Te írtál rá... 2)

" Jobb lett volna ha egy SMS-t ír és ezzel gyorsan túl lettünk volna az egészen. " - Hja, az oviban. A felnőttek meg megbeszélik. Nem pedig hisztisen elszaladnak.

"Mondom te nem egy részemre mondtál nemet, hanem az egész személyemre és továbbiakban semmi értelme beszélnünk, pláne barátkoznunk." -a barátságban elválni nem azt jelenti hogy továbbra is bandáztok meg egymás vállán sírjátok ki magatokat, hanem szimplán csak nem köpködve és fröcsögve hisztizni (ahogy te teszed)

2017. aug. 9. 11:36
 19/34 anonim ***** válasza:
72%
A sértett férfiúi büszkeség. A lány nem érezte magát jól melletted. Vélhetően azért mert önző voltál. A sértettséged is ezt mutatja. Te vagy az, aki mindent megadott és lám, mégsem értékelte, fene a fajtáját! Mellékszereplő volt az életedben, másodrendű. Erre unt rá valószínű. Amúgy tényleg gyerekes vagy a reakcióid alapján.
2017. aug. 9. 12:22
 20/34 A kérdező kommentje:

Azért jól összejöttünk :)

Akik itt osztják az észt, hogy meg kellett volna hallgatnom mit akar mondani, azoknak azt javasolom, hogy gondolkozzanak el azon mit reagálnának 12 óra munka után egy érzelmes, lelkizős szakításra a dunaparton. Mindezt 3 nappal a közös nyaralásunk után amit végig szexeltünk.

Persze jó volt levezetésként,meg jó emlék marad, de nekem az ilyen emlékekre nincs szükségem, nem a múltban élek hanem a jelenben. Nem akarok üres, h..lye kérdéseket és válaszokat hallgatni órákon keresztül. Ezt egyszer végig hallgattam, akkor is nőiesen mindent a nyakamba próbált varrni az exem(ehhez a nők nagyon értenek). Tisztában vagyok vele,hogy a kapcsoltuk nem volt tökéletes, voltak viták(nagyon ritkán),aki ezzel együtt akar vele élni az elfogadja, aki nem, az sunyin távozik. Ha azt érzetem volna, hogy a exem megfeszült volna azért, hogy ezen változtasson, javítson talán még meg is érteném (hogy belefáradt), de ő ehelyett feldobta. Nem érdekelnek az indokai, biztosan vannak szép számmal, gondolom agyalt is rajta pár órát miközben melóztam.

Biztosan okosabb lett volna ha meghallgatom(vagy még idegesebb) de inkább azt az elvet vallom, hogy ne is lássam többet.

2017. aug. 9. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!