Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi időt hagytok magatoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt hagytok magatoknak a szakítás eldöntésére?

Figyelt kérdés
Amíg gondolkoztok hogy biztos jó döntés e.
2017. aug. 8. 11:09
 1/5 anonim válasza:
Ha már ezen gondolkodsz, szakíts. Nem ok nélkül csinálod.
2017. aug. 8. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne gondolkodni szoktam, hanem megbeszélni a problémát. Ha a másik erre nem hajlandó, akkor nincs sok gondolkodnivaló.

31/f

2017. aug. 8. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Amit kettes ír. Bár nem kéne olyannal lenni, aki ilyenre nem hajlandó. Problémák nálam komplexebbek. Mikor megbeszélésnél látom, valami miatt nem megy teljesség vmily formában. És ezt észlelni kell, szóval válaszom vagy "semennyit, mert tudom", vagy "0.5-2 másodperc".
2017. aug. 8. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor úgy éreztem teher a kapcsolat és a sok probléma, még hónapokat töltöttem azzal hogy megpróbàljam megoldani, de ehhez sajnos én egyedül nem voltam elég, az akkori pàrom is partner kellett volna legyen benne. Ő viszont nem akart vàltoztatni. Amikor viszont màr megcsalt, azonnal szakítottam. Ez egy olyan dolog amit soha senkitől nem viselek el, egyszer sem. Nem volt min gondolkodni.
2017. aug. 8. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés mert az emberi agy torz módon működik az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Az szintén hülyeség, hogy ha ilyenen gondolkodsz, akkor hagyjad... (sőt, ez a legnagyobb butaság)

Anno egy nagy gondolkodó mondta: 'Minden kapcsolat része a szakítás. Akár fél percre, akár három napra, akár két hétre'. És ha belegondolsz, ez igaz is. Ha s**r napod van, ha a párod is idegesít máris felülkerekedhet benned a gondolat, hogy de jó lenne egyedül.

Aztán vannak bonyolultabb szituációk. A méreg/düh/elkeseredettség nem csak akkut formában jön ám elő. Van akinél hetek, sőt hónapok alatt épül fel egy olyan szellemi/lelki állapot amikor úgy érzi, az élete s**rés értelmetlen. Nincs célja, nincs jövőképe, csak azt érzi, hogy boldogtalan. Aztán kiben manifesztálja az addig tagadott tényt? Abban aki a legkönnyebben tud konfrontálódni vele érzelmileg, a párjában. Ő lesz a bűnös, ő okozza a boldogtalanságomat.

Pedig az ember úgy működik, hogy monogám állapotban is képesnek kell lennie a boldogságra, aki pedig egy másik embertől (párjától/családjától) várja a boldogságot, az eleve sérült.

De, hogy ne csak száraz dolgokat írjak: a problémák megoldása nem egyenlő azzal, hogy ha most nem tudom a megoldást, akkor menekülök. Ahány ember, annyi féle gondolkodás. Pl. ahhoz, hogy egy pont ugyanolyan embert találj mint a mostani párod, kisebb az esély mint 5x megnyerni egymás után a lottót. Ezért vagyunk egyediek. Mindenkihez meg kell találni a hangot ami segíthet abban, hogy megoldhasd vele a gondod.

Mivel a kérdésed nem konkrét tényt akar, hanem van benned kétely így azt mondom, ne a szakítás eldöntésén gondolkozz, hanem inkább a kapcsolat megmentésén.

(persze ez alól kivétel, ha a párod olyat tett veled amit nem kívánsz megbocsájtani , bár akkor teljesen felesleges is a kérdésed)

2017. aug. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!