Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt barátom?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hete,hogy szakítottunK, 1 évig jártunk. Rosszul bánt velem és a volt nőjének írogatott,ezért lett vége. Eleinte nehezen viseltem, de mostanra jó :) Sok fiú bejelölt a Facbookon napi szinten, ezt észrevette a volt barátom és pár napja rámírt, hogy " jó embereket lejölsz be", nem írtam neki semmit, majd ezt írta: " Jól van, nem írj vissza". Ma kiraktam ezt az idézetet, és belájkolta: "Azelőtt nem tudtam így örülni a világnak. Más dolgom volt, másra figyeltem. Egy emberre figyeltem, nem értem reá a világgal törődni. Aztán elvesztettem az embert, és kaptam helyette egy világot."

ÉS mivel látta, hogy sok fiú ismerősöm lett, ő bejelölt egy csomó lányt és az összes exét? Mi baja van?

22 L

2017. aug. 7. 13:25
 1/9 A kérdező kommentje:
-?
2017. aug. 7. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez itt a "felnőtt párkapcsolatok" témakör, nem az óvoda!
2017. aug. 7. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Diszgráfia
2017. aug. 7. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagy elmehiányosságaitok vannak.
2017. aug. 7. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért? :)
2017. aug. 7. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Valóban gyerekes, amit ő csinál. Viszont én ezt az idézetet azért raktam ki,mert tetszett és jelenleg így érzek, nem azért,hogy őt idegesítsem. A fiúkat sem azért igazoltam vissza,hogy ezzel kihozzam a volt barátomat a sodrából.
2017. aug. 7. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd, nem kell ovis zsintre lealacsonyodni és kész. Őt sérti az önérzete, hogy kiraktad, mert képtelen volt az exnőjét elengedni meg nem figyelt oda rád. Tiszta sor. Most meg puffogva nézi, hogy srácok jelöltek be... tök mindegy, csajozzon, ha akar.

Ha nagyon zavar, tiltsd le a fenébe.

2017. aug. 7. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
"Tini párkapcsolatok". Lájkolgat, bejelöl, nem ír vissza.. pfff gecc mint a 13évesek, azoknak zajlik a neten az élete.
2017. aug. 7. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe. Most a sajàt levében fő én nevetnék rajta egy jó nagyot és élném tovsbb az életem .
2017. szept. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!