Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a barátom?
Egy évig voltunk együtt, az utolsó egy hónapban nagy volt rajtunk a nyomás, és emiatt sokat veszekedtünk. Szakítottunk, mert így láttuk jónak, de én már megbántam. Azt mondta, mikor szakítottunk, hogy szeret és hogy csak nekem akar jót ezzel is, pont úgy, ahogy én neki. Mégis vele akarok lenni. De szeretném, ha ő is nyitna felém ezügyben, nemcsak én felé. Hogyan hódíthatnám vissza?
Csak pozitív kommenteket légyszi! Köszi!
Sehogyan, ha a nyomás miatt veszekedtek, az nem jó, és hidd el, az ÖSSZES jövőbeni problémánál ez lesz. Felejtős.
Rajtunk is nagy sokzor a nyomás, mégis pont, hogy egymás mellett állunk, támogatjuk a másikat, nem vitázunk feleslegesen.
Sosem tepernék egy férfi kegyeiért.(hódítani..mivan?)(Fordítva sem várnám el) Hol élünk már, de komolyan..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!