Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti tartjátok az ex barát-barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tartjátok az ex barát-barátnővel a kapcsolatot? Visszajelölitek ha bejelöl fb?

Figyelt kérdés
Engem most bejelölt,évek óta nem láttam,nem beszéltem vele,de nem is akarok! Nem fogadtam el,annyit írtam neki:felesleges a múltat bolygatni! :)
2017. aug. 7. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tartom egyikkel sem, ha akkor nem működött , minek kellene jópofáskodni egymással?
2017. aug. 7. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, kb 2 exem van az ismerőseim között, de mintha ott sem lennének.

Írnod meg hülyeség volt neki szerintem, az, hogy bejelölt egyáltalán nem jelenti azt, hogy akar bármit is!

2017. aug. 7. 20:38
 3/10 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Egyikkel sem. Az elsővel bármikor szívesen újra tudnék beszélni, de ő minden exét mellőzi. A második exemet meg fényévekre kerülöm, nála sz#rkeverőbb nőt azóta sem ismertem.
2017. aug. 7. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rám csak akkor szoktak írni ha pénz kell nekik.. Tavaly segítettem egyik exemnek, adtam neki kölcsön abortuszra, de máig se adta vissza... Azóta meggondolom kinek írok vissza.
2017. aug. 7. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Heti szinten beszélek vele.

31/f

2017. aug. 7. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ott vannak fbn ismerősként de egyikkel se tartom. Minek? Már semmi közünk egymáshoz.
2017. aug. 7. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
1 db exem van, 5 éve mentünk szét, ismerősöm a Facen. Nem írogatunk, nem látom értelmét.
2017. aug. 7. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy exemmel tartom a kapcsolatot ,kethetente kb megiszunk valamit.

A tôbbi ismerösöm ,de nem beszelûnk ,max hogy boldog névnapot pl.

Ha az utcàn öszefutunk ,akkor pàr szôt.

n25

2017. aug. 7. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerősök maradtunk, de leszarom, mi van vele.

Épp eleget bántottuk egymást, hogy ne érdekeljen.

Én maximálisan túlléptem rajta, minek keressem, van életem, normális párkapcsolatom, ő meg máig nem érti, mi volt vele a baj, pedig elmondtam neki a szakításkor.

2017. aug. 8. 15:52
 10/10 Roy28 válasza:

Szia

Szerintem semmi értelme nincs annak hogy tovább tartsuk velük a kapcsolatot. Annak hogy már nem vagyunk együtt oka van. Ha minden rendben lett volna velük akkor nem szakitunk velük, különben meg a jövendő béli parunknak sem esne jól ha jó pofiznánk velük.

2019. jún. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!