Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl 5even? Ma szakitotunk szemtől szembe, Es nem tudom hogyan tovább!
A srác azzal vádol feltortem a Fb át ez az egyik indok higy milyen jogon
Soha nem tudtam fel lehet törni nem hittem benne
De ha nem en voltam ki volt ?hogy lehetséges egy ilyen biztonságos oldalt feltörni
Masresz az indok higy el hidegult tőlem
Arról volt szo ott alszok
Helyette haza hozott Es véget mondta
Nem tudom felfogni
Pofonkent ért
Nem tudok se aludni se enni mist főleg
Tanács ? Vélemény ?
Fogalmam sincs
Nem fejtette ki
Őszintén, nem mindegy, milyen indokot talál ki? A lényeg, ő pontot tett a kapcsolat végére.
Nem lesz könnyű, de át fogod vészelni. Nehezebb, de gyorsabb, ha mindent megszakítasz vele és próbálod magad minél jobban lekötni. Munka, hobbi, sport, barátnők, bár mi, amire oda kell figyelni és közben nem ő jár a fejedben. Oké, mondani könnyű, megvalósítani nehéz.
Három napig nem fogsz tudni sem aludni, sem enni. Utána ez elmúlik. Tanácsom az lenne, hogy egy picit érthetőbben írj mert a tőmondatok és a (gondolom) T9-el javított szavak halmazából nehéz kivenni, hogy most mi is van?!
Öt év után pedig nem szoktak azért szakítani mert egy informatikai analfabétát megvádolnak azzal, hogy feltört bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!