Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem mondjátok meg szemtől szembe a fiúnak, ha nem jön be?
Látom, rosszul tettem fel a kérdést. :)
Tehát inkább úgy fogalmaznék, hogy miért nem szögezitek le, hogy "ez ennyi volt, szerintem nem egymást keressük", és kész? Ez még viszonylag udvarias, nem sértitek vérig az illetőt, ha meg emiatt elhord mindennek, az az ő szegénységi bizonyítványa.
Kedves elso.
Egy ertelmes ember megerti a nemet. Ha meg nem erti meg akkor te is valami nagyon jo helyen keresgelsz par utan.
Ha jol sejtem a noi logika alapjan "nem mondom meg mert sertegetni fog meg ciki" mert talan volt egy rossz tapasztalatod. Ezek alapjan ha nekem volt egy rossz tapasztalatom egy "novel" onnan tol jogom van minden not kur v@nak tartani.
És az nem veszi el az önbizalmat, ha felszívódtok? A hitegetés még ennél is rosszabb.
Személyes példa: múlt héten találkoztam egy lánnyal, jól kijöttünk (ő mondta magától), sőt, javasolta hogy találkozzunk még, és azt is, hogy hol. A végén meg is ölelt, aztán azóta kétszer írtam neki, pár szóval lerendezte a választ, és most 5 napja nem beszéltünk. Most komolyan, ez mi? És akkor meg vagytok lepődve, mennyi frusztrált ember van, akik nem mernek közeledni már.
Én csak saját tapasztalatot tudok leírni a női oldalról.
Nekem jópár fordított esetem volt, ahol a pasi tűnt el egy jól sikerült randi után. De ez a normális. Ha a pasi jelentkezik akkor bejövök neki, ha nem akkor nem. Annyi gerince keveseknek van, hogy elmondja bocsi nem vagy az esetem. És akkor van egy nagy része a pasiknak, akinek elvileg bejövök, jelentkezik, hívogat/írogat, de olyan tesze-tosza módon, már én unom meg. Jól sikerül a randi, minden erőmmel jelzek neki, hogy részemről mehet a dolog. És utána ő meg ír napi egy smst...vagy még ritkábban. Pár nap után esetleg felhív...aztán az egész szépen elhal. Így az idővel már nekem sem oké az egész és inkább lezárom.
Ebből gondolom, hogy lehet nálad is vannak ilyen esetek, ahol a nő várná a jelentkezést, aztán nem igazán vagy aktív és már nem érdekled annyira a másikat.
De ezen kívül persze sok más indoka is lehet. Csak arra akartam rávilágítani, hogy egy jól sikerült első randi csak az első lépés, utána kezdődik az igazi "munka" a hívogatások/írogatásokkal, tehát az udvarlás.
Nem volt ezzel probléma nálam, írtam neki a randi után. Ő fogta rövidre, úgyhogy hagytam a francba. Majd ha akar, ír.
Úgyis azt tanácsolták a barátaim, hogy ne fussak senki után, várjam meg, míg ő fog keresni.
Mert a lányoknak nem ezt tanítják kiskoruk óta. Nem szeretik az olyan kislányokat, akik megmondják, hogy mi a helyzet. Azt tanuljuk, hogy ne sérts meg másokat.
A másik meg, hogy lehet, hogy félnek, hogy a pasi nem érti a nemet, és agresszív lesz.
Csatlakozva a # 6 hozzászólóhoz: én is tapasztaltam már ilyet férfinál is, sőt, utána még beszéltünk is, a következő találkozó lehetősége is felmerült, utána tűnt el szó nélkül.
Ha én azt mondom a randi végén, hogy "majd meglátjuk", az azt jelenti, hogy magamban vívódom és szeretnék időt nyerni, hogy magamban, higgadtan el tudjam dönteni, lesz-e folytatás, vagy sem. Kell egy kis idő, mire letisztázódik bennem, hogy milyen benyomást tett rám a másik, el tudok-e képzelni következő randit vele.
Volt olyan, hogy alapvetően jól sikerült a randi, de valahogy mégis zavart az illető "kisugárzása". Ezt akkor, ott nem tudtam volna megfogalmazni, de később megírtam neki, miután már letisztultak a vele kapcsolatos érzéseim. Mondjuk nem örült neki, de legalább megírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!