Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok miert mondjatok, hogy nem a gazdag, bekepzelt pasik jonnek be amikor ugy van?
Mindenhol ezt olvasom,hallom. De ez egyaltalan nem igaz ,elmentem ugyanarra a helyre az egyik alkalommal teljesen atlagosan,szerenyen,visszafogottan a masik alkalommal viszont draga ruhakba,oraba,elegansan,bekepzelten. Mindket alkalommal megprobaltam flortolni,az elso esetben a szolid,atlagos pasi szerepeben nem sok sikerem volt. Viszont a nagykepu,gazdag,bajgunar szerepbe nem igazan kellet tornom magam,szinte uldoztek a nok.
Es mindket alkalommal probaltam mindenfele novel kapcsolatba lepni.
Alapbol magas,atlagos testalkatu,jokepu pasi vagyok.
Es ne mondjatok,hogy nem igy van ,mert sajat boromon tapasztaltam a kulonbseget.
Majd én eldöntöm, hogy nekem milyen pasik jönnek be, jó?!
Rohadtul unom, hogy mindig meg akarják nekem mondani, hogy milyen vagyok!
Te ezzel elégülsz ki, ha sajnáltatod magad?
Elso valaszolo,pont erre a valaszra szamitottam!:) Amugy megjegyeznem,hogy nem a sarki tinidiszkoba mentem.
Harmas valaszolo,kerlek mutasd meg nekem milyen egy igazi no,"mint te"?!
Otos-Hatos ,cukorfalatok!
Nem sajnaltatom magam ,mert nincs miert. Anyagi problemaim nincsenek,magammal is meg vagyok elegedve maximalisan.Es hala Istennek mar jopar lanynak megmutathattam a haloszobamat. De ha nagyon kivancsiak vagytok ti is megnezhetitek,pont a heten vettem uj agynemut;)!
Dollyrol ,en nem tudom,hogy hol olvastad ,hogy en nagy tudassal rendelkezek. De ne aggodj, nincs harag Baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!