Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok miert mondjatok, hogy nem a gazdag, bekepzelt pasik jonnek be amikor ugy van?
Mindenhol ezt olvasom,hallom. De ez egyaltalan nem igaz ,elmentem ugyanarra a helyre az egyik alkalommal teljesen atlagosan,szerenyen,visszafogottan a masik alkalommal viszont draga ruhakba,oraba,elegansan,bekepzelten. Mindket alkalommal megprobaltam flortolni,az elso esetben a szolid,atlagos pasi szerepeben nem sok sikerem volt. Viszont a nagykepu,gazdag,bajgunar szerepbe nem igazan kellet tornom magam,szinte uldoztek a nok.
Es mindket alkalommal probaltam mindenfele novel kapcsolatba lepni.
Alapbol magas,atlagos testalkatu,jokepu pasi vagyok.
Es ne mondjatok,hogy nem igy van ,mert sajat boromon tapasztaltam a kulonbseget.
Nyilvánvalóan mindenhol vannak olyan nők akik a pénzes pasikra hajtanak, ezt a fajtàt hívjàk luxusprostinak kb. Semmiben nem különböznek a callgirl-öktől.
És olyanok is vannak akik nők, nem k..vàk, akik màsra buknak, nem a bohóc divatmajmokra.
Hiàba adtad ki magad gazdagnak, nem szedtél fel normàlis kapcsolatra nőt, csak olyat akinek a nem létező pénzedért kellettél. Neked tényleg ez kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!