Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem mondjátok meg szemtől szembe a fiúnak, ha nem jön be?
Figyelt kérdés
Az odáig rendben van, ha gyorsan leléptek a randiról, abból még le lehet venni, mi a helyzet. De minek mondtok ilyeneket, hogy "majd lehet, hogy még írok", meg "nem tudom még eldönteni, hogy találkozunk-e még"? Oké, én ebből leveszem, de sokan nem, és ezzel reményt keltetek bennük. Itt is rengeteg az olyan kérdés, amiben leírják, hogy a csaj egyszerűen eltűnt a randi után (sokszor úgy, hogy jól érezte magát!), nem ír vissza, nem veszi fel a telefont. Komolyan olyan nehéz őszintének lenni?2016. okt. 24. 13:44
11/11 anonim válasza:
Hat mint no nem tartozok ebbe a kategoriaba. Sohasem hitegettem senkit, szerintem aljas huzas. Ha mar az elso randi utan tudom, hogy nem fog osszejonni a dolog akkor azt megmondom. Olyan mint a ragtapasz. Ha gyorsan teped le akkor igaz, hogy faj egy pillanatig de hamarabb gyogyul a seb. Nem ugy mintha rajtahagynad es elfertozodne alatta. Es pontosan ugyanazt varom el barki mastol is aki velem randizik. Nem kell a hitegetes, nem tesz jot senkinek. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!