Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok az alábbi szempont (ok) nak megfelelő lengyelországi lányokat felvonultató weboldalakat? ( Vagy saját szemtől-szembeni (nem internetes) tapasztalataitokat megosztanátok velem? )
Figyelt kérdés
Lengyel lányokról, hölgyekről sok jót hallani és olvasni. Intelligensek, szépek, szeretnek minket magyarokat.
Internetes oldalakon azonban nem igazán találni (akár csak picit is) szép hölgyeményeket. Akiket látni, azok vagy feltűnően (magyarul: túl) harsányan sminkeltek, vagy nem igazán előnyös külsejűek. Lehet rossz oldalakat néztem eddig? Badoo volt az első, melyen alaposan szétnéztem.
Ha Ti tudtok olyan site-okat, vagy vannak saját tapasztalataitok, melyek bemutatják, hogy az átlagos lengyel lányok között bőven van szép is, akkor kérlek legyetek szívesen osszátok meg velem! :)
Minden érdemi információval/történettel szolgálónak menni fog a zöld! ;)
2016. okt. 17. 11:46
1/1 Ignis Subdialis válasza:
A kedvedért megnéztem a lengyel csajokat 25-42 év között azon a nemzetközi oldalon (OkCupid), ahol van profilom. Tömegesen nem szépségkirálynők, de a profilképek között minden 6-7. eléggé bájos, természetes szépség. Egyébként én többször jártam Lengyelországban és nem találtam kirívóan szépeknek a lengyeleket, van egy-két igéző kék vagy zöld szem, de Magyarországon jóval gyakoribbak a szép arcok, mint ott. Persze ízlések és pofonok. Egyébként a rikító smink elterjedtebb szláv vidékeken, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!