Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a nők, hogy amíg saját magukat nem tisztelik, a pasik se fogják őket?
Figyelt kérdés
Szép, okos, művelt, tanult nők tudják annyira bután megalázni magukat. Gyakorlatilag bármit benyelnek a pasitól, bármilyen indokot elfogadnak mert ők MEGÉRTŐEK. Csak azt nem veszik észre, hogy pontosan emiatt nem kellenek a pasinak. 40-50 évesen sem jönnek rá, hogy nem attól jó nő ami, hanem ahogy hagyja magát kezeltetni. Mikor értik már meg a nők, hogy a tartáson múlik szinte minden?2016. okt. 7. 14:53
1/13 anonim válasza:
A ferfiak se jobbak, ugyanugy akarhogy lehet veluk banni, hiaba hiszik, hogy veluk aztan nem :D
2/13 anonim válasza:
Nekem ezt nem kell mondogatni...
Amúgy igen én is türelmes és megértő vagyok, csak van egy pont, amin túl meg már nem hagyom magam.
3/13 anonim válasza:
Miért nem értik meg a férfiak, hogy amíg saját magukat nem tisztelik, a nők se fogják őket?
4/13 anonim válasza:
Egy darabig tudok megértő lenni, pl. ha egy hazugságot először süt el, azt persze elhiszem. Másodjára, harmadjára már nem hiszem el neki. Kapcsolat legelején nem fogok hisztizni, mert valamiért épp nem ér rá, de ezt túl gyakran eljátsza, elegem lesz és szakítok.
5/13 anonim válasza:
Nem minden pasi szereti a férfias, öntudatos, büszke nőket.
6/13 anonim válasza:
"...And i decided long ago,never to walk in anyone's shadow,if i failed,if i succeed,at least i lived as i believed,no matter what they take from me,they can't take away my dignity...." mindig e szerint eltem.Eleg sok pofontol es csalodastol megvedett. Igaz soha senki utan nem futottam es nem alazkodtam meg senki miatt.N
7/13 anonim válasza:
5# És akkor te inkább nem is leszel az? :D
8/13 anonim válasza:
Pont ezért jöttem el abból az országból. Itt megbecsülik a jót.....Nem pedig leoltanak, mert normális vagyok?!
9/13 anonim válasza:
Azért "nem jó nők", mert nem azt nyújtják a férfiaknak, amiket a férfiak szeretnének tőlük hogy nyújtsanak
10/13 anonim válasza:
Mit értesz tartáson? Hogy az ágyban ne legyen odaadó a nő? Ne copja le a pasit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!