Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem értik meg a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a nők, hogy amíg saját magukat nem tisztelik, a pasik se fogják őket?

Figyelt kérdés
Szép, okos, művelt, tanult nők tudják annyira bután megalázni magukat. Gyakorlatilag bármit benyelnek a pasitól, bármilyen indokot elfogadnak mert ők MEGÉRTŐEK. Csak azt nem veszik észre, hogy pontosan emiatt nem kellenek a pasinak. 40-50 évesen sem jönnek rá, hogy nem attól jó nő ami, hanem ahogy hagyja magát kezeltetni. Mikor értik már meg a nők, hogy a tartáson múlik szinte minden?

2016. okt. 7. 14:53
1 2
 11/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Kivéve, hogy nem a nő hibája, ha egy pasi egy hímsoviniszta barom és emberszámba se nézi őt vagy nem tiszteli.
2016. okt. 8. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:

kérdező, nő vagy vagy férfi? mit akarsz ezzel a kérdéssel?

én is észrevettem, hogy nagyobb a kívánalom általában, ha kevesebbet adok, kevesebbet figyelek a másikra.

de valójában mindenki arra vágyik szerintem, hogy amikor gyengének, kétségbeesettnek, tehetetlennek érzi magát, akkor látszhasson is annak valaki előtt, aki a bizalmasa.

remélem, hogy akivel most vagyok, ő is így gondolja. tisztel azért, hogy megmondom, amikor gebasz van, megmondom, amikor bizonytalan vagyok. eddig nem élt vissza ezzel.

egyszer azt mondta nekem, mindig is ilyen embert keresett. aki teljesen őszinte. a rossz, kényelmetlen dolgokban is. bízom benne, hogy jól van ez így. nem akarom megjátszani magam. és nem vagyok mindig erős, nem tudok kezelni mindig minden helyzetet.

2016. okt. 8. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Draga,kedves kerdezo, kepzeld en kedves vagyok,odaado,okos,csinos,szorgalmas, de hatarozott is,es tisztelem is magam. Egy NO nem jatszadozik meg szorakozik azzal,hogy oda is adja magat,meg nem is, nem ettol lesz tartasa, es nem is ettol lesz kihivas egy FERFI szamara. Es tudod miert nem?? Mert egy ferfi tudja ertekelni egy no fentebb emlitett tulajdonsagait,es meg is tudja becsulni. Egy ferfi elott nem kell megjatszani magam, hogy en vagyok a mrs madamme megkozelithetetlen akarki, mert kifejezetten orul inkabb neki,hogy a no,akit talalt,egy ertelmes ember! Termeszetesen van egy hatar, amit en sem engedek atlepni, de eleve nem allok le olyanokkal,akikrol kilometerekrol sut,hogy nem azt keresi,ami en vagyok,illetve tudom,hogy nem erdemelne meg. Olyan tulajdonsagokat,dolgokat tudok elnezni,megbocsatani,amikrol a masik fel nem tehet, nem azt,amirol igen,es javithato. Tudok adni boven, odaado vagyok, szeretni is nagyon tudok, de mertekkel,es csak azt,aki meg is erdemli. Ettol meg nem veszik el a tartasom!
2016. okt. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!