Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bukatatta le magát a barátnőm szándékosan amikor megcsalt? Miért nem mondta el szemtől szembe?
Figyelt kérdés
Küldött egy visszahivó sms-t a bikájának és
gyorsan kiment a konyhába,hogy én vegyem fel
a telot,hogy lebukjon.
Ennyire gyáva volt?
De nem akar elhagyni vissza szeretné könyörögni
magát hozzám,de akkor mi volt a célja ezzel?
Miért nem hallgatta el ezt?
Érdekes de utána mintha megnyugodott volna
nem volt olyan feszült vagy mi. :-)
2016. nov. 11. 14:35
1/9 anonim válasza:
Érdekes, hogy te még ezen filózol. Ha még nem tetted meg (bár úgy tűnik megtetted) akkor dobjad ki és NE HAGYD, hogy visszakönyörögje magát.
2/9 anonim válasza:
Azt akarta, hogy te szakíts. Gondolom így lehet áldozat vagy mittom'én.
3/9 A kérdező kommentje:
nem akart szakitani ez a pláne a történetben
2016. nov. 11. 15:10
4/9 A kérdező kommentje:
áldozat? ki elött? miért lenne? az azzal jár ha megcsalás van akkor lapát van!
2016. nov. 11. 15:12
5/9 anonim válasza:
A legutolsó patkányok viselkednek így.
6/9 anonim válasza:
Szerintem feltekennye akart tenni vagy kivancsi volt az vagy-e? Talan epp az nyugtatta me hogy latta nem hagy hidegen teged a dolog.konnyen lehet hogy nem is tortent koztuk semmi.
En is csinaltam hasonlo trukkot,mikor ketelkedtem abban hogy tenyleg szeret a srac.Csak sajnos eleg kockazatos.konnyen rosszul sulhet el a dolog.
7/9 anonim válasza:
ez volt neki a megkönnyebbülés ahogy mondtad. nem bírja ezt mindenki. le akart bukni és kész
8/9 anonim válasza:
Kit érdekel? Repülne mint a szar...
9/9 anonim válasza:
Csak könnyíteni akart magán, kiraknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!