Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt? Nőm egyszer csak időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt? Nőm egyszer csak időt kért. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nyaralt 1 hetet. Rákövetkező hétre hazaért, azt mondta nem ér rá találkozni üzenetekre sem nagyon írt vissza vagy órákkal/nappal később, pedig fent volt -volt már máskor is,hogy nem találkoztunk egy hétig vagy nem beszéltünk pár napig, úgyhogy az elején nem annyira aggódtam- Végül megkérdeztem mi a baj aztán 3 nap alatt nagy nehezen benyögte,hogy időt kér gondolkozni. Nem kérdeztem miért, töröltem a szerelmetes becenevét , amit ő megkérdőjelezett. nem szakítani akar csak egy kis időt kér, merthogy csak össze van zavarodva és én félre értelmezem őt.

Szóval most nem beszélünk. ő szerinte időn van 1-2 napja én szerintem meg már legalább egy hete..Gondolom lett egy 3. személy én meg jó vagyok "B" tervnek.

De mégis mennyi időre kell ilyenkor számítani? Egyáltalán mit kell átgondolni, mire lehet rájönni azzal ha nem találkozunk? Valamint ilyenkor mi a helyes reakció, kellet volna érdeklődnöm miért akar időt,kivel mit csinál vagy jó volt ez a fajta "lesz4rom" stílus?

Első komolyabb kapcsolat mindkettőnknek, 19 és 18 évesek vagyunk, 1 éve együtt.

2017. aug. 1. 10:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Még mindig idő kell neki, mondtam,hogy szerintem nincs értelme, elmondja mi a gond vagy végeztünk. Természetesen nem mondta el..
2017. aug. 9. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem arra vár, hogy te mondd ki, hogy vége, ezzel pedig megkönnyíted az ő dolgát. Tedd meg neki ezt a szívességet, ha nem is miatta, de magad miatt. Nőként mondom ezt. Ennek így nincs értelme, neki meg nincs annyi bőr az arcán, hogy őszintén elmondja amit már amúgy mindketten tudtok.
2017. aug. 9. 15:08
 13/13 anonim válasza:
Voltam már hasonló a helyzetben. Az időkérés és bizonytalanság egyet jelent: a nő nem meri kimondani a szakítást és neked kell megtenned (hogy ő kevésbé érezze magát rosszul). Első alkalommal nekem pokollá tette az életemet a párom (a hallgatásával stb.), így 1-2 hét után nem bírtam tovább és szakítottam vele. Bánom, hogy nem akkor tettem amikor időt kért, hogy átgondoljuk (!) a kapcsolatunkat.
2017. aug. 17. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!