Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Media Marktba visszavihetem...

Media Marktba visszavihetem az egyszer már garanciáztatott mobilomat, hogy számítsák be egy másik telefonba? 1+1 év garancia jár rá. Már az első év lejárt.

Figyelt kérdés

2015. nov. 17. 21:00
1 2
 1/12 Tengor ***** válasza:
Persze.
2015. nov. 17. 21:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Tényleg lehet? Mert akkor viszem is! :)
2015. nov. 17. 21:11
 3/12 Tengor ***** válasza:
Miért ne vihetnéd? Ha a tiéd a telefon azt csinálsz vele, amit akarsz.
2015. nov. 17. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:
...arra értettem, hogy a MM-ban ebből nem lesz baj? Gond nélkül kivitelezhető?
2015. nov. 17. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

az 1+1-et ki adta? ez MM-es szolgáltatás, és le is van írva? vigyázz, mert a második év az macerás lehet..ha a dobozán gyári garancia van feltüntetve 2 évnek, akkor nincs gond.. de ha csak vásároltad a plusz egy évet, akkor óvatosan az örömmel..

beszámítani nem fogják, mert az nem tartozik a garanciális szolgáltatásba,-ha egyébként működik-, vagy olcsóbb a jvítása..

vidd be, aztán meglátod..addig olvasgasd az apróbetűs részeket a garanciális feltételek című részben..

2015. nov. 18. 05:50
 6/12 A kérdező kommentje:
A +1 évet a Samsung adta, hogy beregisztráltam készüléket a Samsung oldalára... Szerintem felhívom a MM-ot a mai napon, hogy ilyenkor ez megoldható e ez...
2015. nov. 18. 10:12
 7/12 Tengor ***** válasza:
A garanciának mi köze a beszámításhoz?
2015. nov. 18. 10:25
 8/12 Tengor ***** válasza:
2015. nov. 18. 10:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Még ezt találtam:

'Garanciális meghibásodás esetén bármelyik Media Markt áruházba beviheti a terméket, munkatársaink készséggel állnak szolgálatára. Amennyiben postán küldi vissza a terméket raktárunkba, és jogos a garanciális panasz, a szállítás költségét megtérítjük Önnek. Minden esetben, mielőtt visszaküldené az árut, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mert a 30 kg-ot meghaladó súlyú termék meghibásodása esetén szállító partnerünk fogja lebonyolítani a visszaszállítást raktárunkba. Háztartási nagygépek visszavételét a szakszerviz által kiállított szakvélemény ellenében tudjuk megtenni, melyet postai úton juttathat el hozzánk (MS E-Commerce Kft., 1239 Budapest Ócsai út 7.). '

[link]

2015. nov. 18. 11:29
 10/12 Tengor ***** válasza:

Akkor tisztázzuk:

A.) egy új telefont szeretnél és a régit akarod beszámíttatni? (amiről a kérdés eredetileg szól, és amiről linkeltem)

B.) Vagy hibás a telefonod és garanciálisan szeretnéd megjavíttatni? (amiről te linkeltél)

2015. nov. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!