Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt? Nőm egyszer csak időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt? Nőm egyszer csak időt kért. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nyaralt 1 hetet. Rákövetkező hétre hazaért, azt mondta nem ér rá találkozni üzenetekre sem nagyon írt vissza vagy órákkal/nappal később, pedig fent volt -volt már máskor is,hogy nem találkoztunk egy hétig vagy nem beszéltünk pár napig, úgyhogy az elején nem annyira aggódtam- Végül megkérdeztem mi a baj aztán 3 nap alatt nagy nehezen benyögte,hogy időt kér gondolkozni. Nem kérdeztem miért, töröltem a szerelmetes becenevét , amit ő megkérdőjelezett. nem szakítani akar csak egy kis időt kér, merthogy csak össze van zavarodva és én félre értelmezem őt.

Szóval most nem beszélünk. ő szerinte időn van 1-2 napja én szerintem meg már legalább egy hete..Gondolom lett egy 3. személy én meg jó vagyok "B" tervnek.

De mégis mennyi időre kell ilyenkor számítani? Egyáltalán mit kell átgondolni, mire lehet rájönni azzal ha nem találkozunk? Valamint ilyenkor mi a helyes reakció, kellet volna érdeklődnöm miért akar időt,kivel mit csinál vagy jó volt ez a fajta "lesz4rom" stílus?

Első komolyabb kapcsolat mindkettőnknek, 19 és 18 évesek vagyunk, 1 éve együtt.

2017. aug. 1. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Biztos kavart,kavar valakivel.Mondanám neki hogy vallja be őszintén mi van,nem lesz belőle gond,elmondaná,aztán elhagynám.
2017. aug. 1. 10:29
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Elment nyaralni és a nyaralás alatt hirtelen rájött, hogy ami köztetek van az annyira mégsem olyan jó? Nevetséges, de az is ha valaki időt kér. A másik meg majd megvárja, hogy ugyan lesz-e olyan kegyes és visszafogadja? Én a helyedben hanyagolnám, mert erős a gyanúm, hogy vagy egy harmadik fél került a képbe vagy valaki telebeszélte a fejét. Ez az idő vagy arra lesz jó, hogy rájöjjön hogy hiányzol vagy arra, hogy még inkább eltávolodjatok. Kitartást hozzá, de eszedbe ne jusson keresni őt! Távolságot akar? Akkor add meg neki, mert ha mindig elérhető vagy, akkor nem fogja látni hogy mit veszíthet.
2017. aug. 1. 10:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz baromságaival. Ilyenek nincsenek egy rendes kapcsolatban. Ott minden ilyen "gondolkozás"( ja... gondolkozás...) egy párbeszédben zajlik.. veled.

Ne akarj ilyennel együtt lenni.

2017. aug. 1. 10:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Talán a jó párkapcsolat egyik titka az, hogy az érintettek szánjanak időt arra, hogy egymástól picit távol legyenek: akár időben, érzelemben vagy tevékenységben. És itt nem titkokról van szó, hanem a egy kis saját időről, amit mindenki úgy tölt el, ahogy a legjobban szeretne, majd feltöltődve visszatér a párjához. Viszont ez a magatartás amit a volt nőt csinál elég sok mindent elárul. Többet között azt,hogy rettentően átlátszó a viselkedése és nagy eséllyel megcsalt vagy valamit titkol, talán ürügyeket keresne majd Ahhoz, hogy egy kapcsolatban a felek együtt tudjanak növekedni, arra is szükségük van, hogy egyénileg fejlődjenek, megtapasztaljanak dolgokat, élményeket, helyzeteket, amiket majd megoszthatnak a párjukkal, energiával töltve fel így egymást és a kapcsolatot. Egy kirándulás egy hetes nyaralás ne arról szóljon tehát,hogy pasizni/csajozni megyek lesz ami lesz alapon gondolkodom aztán önző módon viselkedem a másik meg örlődik nem tudja,hogy mi a gond? Mit rontott el? Megcsalta-e a párja? Vagy? Szerintem jobb is ha ennek a kapcsolatnak vége. Nyilvánvaló,hogy éretlen egy komoly párkapcsolatra és megcsalt. Ha nem...ez a hozzáállás akkor sem elfogadható.

19/L

2017. aug. 1. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Hibákért bocs

19/L

2017. aug. 1. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Ez az időkérés csak fiatal korban játszik, idősebb emebrek tisztelik egymást annyira hogy leülnek megbeszélni a gondjaikat és közösen keresnek megoldást a problémákra.

A helyedben még várnék egy kicsit, de max 1 hét, az már tényleg elég sok idő ahhoz hogy összeszedje a gondolatait. Ha nem jelentkezik ennyi idő alatt akkor küldök egy SMS-t, hogy részemről ennyi és mennék tovább.Nem kell személyesen találkozni, nem kell szépíteni a dolgokat.

A helyes reakció, hogy vársz egy hetet és nyugton maradsz, ha nem jelentkezik és nem adja elő a problémáit, akkor ne foglalkozzál vele többet!!!!

Ha esetleg mégis találkoztok és elmondja mi bántja a pici lelkét, akkor ott elgondolkoznék azon, hogy vajon mostantól minden problémához így fog viszonyulni,mert ha igen, akkor nem lesz egy harmonikus kapcsolat.

2017. aug. 1. 12:17
 7/13 Noren1989 ***** válasza:

Nem meri megmondani, hogy bizony más faxával játszott. Plusz most is azt teszi.

Érdeklődni lehetett volna, hogy mégis miért, de ilyenkor befigyelnek a mondvacsinált indokok is.

27/F

2017. aug. 1. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Gondolj már abba, hogy mi lenne fordított helyzetben. Képzeld el, hogy te mész el nyaralni, utána kerülöd majd időt kérsz. Ha ebben az esetben a barátnőd teszi fel a kérdést akkor téged az itt levők teljesen lehúznának és a barátnődnek javasolnának más pasit.

Szerintem volt egy kalandja és emiatt van összezavarodva. Ha a másik pasi nem jön be neki akkor egy ideig jó leszel te is. Ismerem ezt a helyzetet mert én is voltam abban amiben te. Vársz, vársz majd ő szakít veled.

Véleményem az, hogy ha ő nyaralás után nem tudja mit akar akkor szépen fejezd be ezt a kapcsolatot és keress magadnak egy olyan lányt aki tudja mit akar. Ő is ezt tenné fordított helyzetben.

2017. aug. 9. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, Kérdező? Jelentkezett már a lány, eldöntötte mit akar?
2017. aug. 9. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Liánozik éppen.Megvan már az utódod de biztosra akar menni,úgyhogy addig mész a pasifelhőbe.
2017. aug. 9. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!