Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkönnyebben lezárni?
Sziasztok!
A lényeg hogy 3,5 éves kapcsolatom ment félre két hónapja. Nagyjából közös megegyezéssel, majd én mondtam hogy folytathatnánk, de a párom már mással találkozgatott, nemsokára már együtt is laktak. Többször összejártunk utána is nem csak beszélgetésre. Pár napja írt hogy már le akarja zárni nem lesz köztünk már semmi, de legutóbb már azt mondta nem tud elengedni, akivel együtt lakik minél előbb elköltözteti, mi meg kezdjük elölről. Annak ellenére hogy mit igérget folyamatosan, nem teljesen sietteti a dolgokat.
Szóval már eléggé mélyponton vagyok emiatt. Tartjuk a kapcsolatot, telefon, fb. Az a kérdésem mi lenne a legjobb. Megszakítani mindennemű kapcsolatot, törölni a fb, tiltani mert állandóan azt érzem mint a macska úgy játszadozik velem, persze én se tudok továbblépni mert nagyon kötődök hozzá még érzelmileg.
vagy szerezd vissza vagy engedd el.
ez így te is latod h nem megy, h csak játszadoztok egymassal.
szálljanak le a zacsijaid, legyél már férfi és tudd h mit akarsz!
ha kell? szerezd meg, és üsd ki a nyeregből a másikat. ha nem kell? töröld mindenhonnan, és ennyi.
amugy nemtudom te vagy a nő vagy a srác, de igazabol mindegy. a párod azért játszadozik így, mert az új emberrel vmi nem olyan? akár a szex, akár bármi más...nem működik úgy mint veled, és mászna vissza a jóba, de ugye ottvan a többi ami miatt tönkrement a kapcsolat.De nyilván nem akar 2 szék közül a padlóra esni.
szóval mint mar írtam is, döntsd el mit akarsz, és lépj. ez így ne menjen tovább.
Teljesen igazad van. Én is azt gondolom nyeregben érzi most magát, két lovat akar megülni. Én meg rohadtul meggyengültem ebben a játszadozásban.
Köszönöm a kommentet!
Engedd el teljesen.
Megszakítani vele minden kapcsolatot. És ha az eszebe jut, akkor gyorsan gondolj másra.
Minden kinek van valami kis hibája. Egy rossz tulajdonság. Egy görbe fog, csálé lábujj. Gondolj arra ha eszedbe jut, aztán felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!