Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor veszi észre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 napja írtam üzenetet a volt pasim egyik lány barátjanak, akivel egyszer én is találkoztam, amikor még együtt voltunk. De ott jóban lettünk. De mivel nem vagyunk ismerősök, így lehet, hogy nem látja, hogy írtam? Nem akarom őz bejelölni mert félek, hogy meglátja az exem. Félek, mit gondolna, ha meglárja Mert szinte alig ismerem. Azért írtam neki, mert infókat szeretnék megtudni a volt barátomról. Fél éve szakított velem. De jó lenne visszakapni őt, de előtte tudni szeretnék róla pár dolgot. Őt nem merem felhívni, nem akarok rá nyomulni így, hogy azz sem tudom, hogy azóts van-e valakije. Mit tehetnék, hogy észrevegye a lány barátja az üzimet?2017. jún. 30. 09:04
11/11 A kérdező kommentje:
Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem én írtam neked privátot. Miért érdekelne? A kérdésemre akartam választ kapni. Nyugodtan oltogassatok. Ja és, ha meg is tudja a volt párom, hogy érdeklődtem felőle, akkor sem fog kiröhögni, mert ismerem.
2017. júl. 1. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!