Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátnőm szakítani fog velem. Olyat mondtam amit nem kellett volna, és sokat veszekedtünk az utóbbi időkbe. Nem akarom elveszíteni, hogyan tartsam meg? Nagyon szeretem csak ő ezt nem veszi észre. :S
Sok kis hülyeséget, amit nem gondoltam át teljesen.
Azt hiszem a volt barátjával kezdődött az egész vita, most meg már alig akar hozzám szólni, úgy összekaptunk sok mindenen, mintha direkt félre értené amit mondok :S
Legyél hozzá őszinte. Mondd el ezt neki is. Nagyon szereted, nem akarod elveszíteni, bármit is mondtál, ami rosszul esett neki, hozzátok rendbe, nem úgy értetted, annyi dolgot lehet ilyenkor mondani. Úgy is érezni fogja, ha őszintén gondolod.
Ha valamit mondasz, feltétlen magyarázd el, hogy hogy érted, lehet hogy félreérti vagy bármi, ne ilyen dolgokon múljon a dolog.
Nálunk is ez volt, az exel kezdődött minden...de ő ahelyett hogy megbeszéltük volna (pedig tudta mennyire fájt) szakított velem.
És azt nem lehet megbeszélésnek mondani ha csak ülünk, és annyit kérdez olyankor mit mondjon vagy tegyen...legalább is szerintem. Szerinte meg próbáltuk eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!