Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nappal ezelőtt sírva mondta, hogy Őt frusztrálja, hogy nem volt másik nővel és túlteng benne a tesztoszteron. Azért mondta el mert nem akar sem megcsalni sem elveszíteni. Nem tudom mit csináljak, hogy viselkedjek és legfőképp mire számítsak?
Fel kell dobni a házasságotokat és a szexuális életeket, mert ezek szerint ellaposult. Merjetek új dolgokba vágni, próbáljátok ki a kötözős szexet, többet beszélgessetek, és minden problémát ketten oldjatok meg.
Szerintem a kapcsolatban fontos, hogy ne mindig a megszokottak szerint menjen, mert ekkor érezheti a párod, hogy "lehet kevés vagy neki", de ez ellen könnyen tudsz tenni!
Ennyit erről, ezért nem kell nekem se szűz csaj.
Aki van a környezetembe pár mind ide jutott.
Nem kell ide sem jelmez, sem szerepjáték és a tesztoszteronhoz sincs semmi köze. Kérdező, szerintem itt nem arról van szó, hogy a téged unna, hanem a kíváncsiság merül fel. Ki szeretné próbálni magát a csatamezőn, megnézni, mennyit ér a piacon. Neki kimaradtak a csajozós sztorik, a kalandok, az újdonság varázsa. Sokkal fiatalabb vagyok, de hasonló cipőben: 9 éve vagyok a párommal és szexuálisan abszolút az elsők vagyunk egymásnak.
Bennem is sokáig megvolt ez a "ki akarom élni magam" érzés, mai napig is megvan, csak rájöttem, hogy én nem a partnerek mennyiségében fogom ezt megtenni, a hódításról le kell mondanom, mindezt azért, mert van mellettem egy nő, aki nélkül nem akarok élni. A lényeg, hogy sajnos vagy nem sajnos, a társadalmunk arra épül, hogy a szerelmi életedben nem kaphatsz meg mindent: vagy a hódítás, vagy a stabil társ, a kettő nem jár együtt. El kell dönteni, az ember melyiket választja, és ehhez a döntéshez tartani magát, csak ez segít, itt semmilyen praktika, szerepjáték nem játszik. Én is rájöttem: ha újra meg újra rám tör, akkor újra meg újra döntök majd.
Az utolsónak igaza van.
Gondolom a bizalom meg van, nem is szerelemről van szó, csak szexről. Te mit szólnál a nyitott házassághoz? Vagy esetleg a partnercseréhez?
Ha annyi tesztoszteron lenne benne, akkor egynél több csajt is megfektetett volna.
Ezért mondom, hogy értelmetlen szűzzel házasodni, de még csak kapcsolatot is kezdeményezni, mert ez lesz a vége.
Az pedig elég nevetséges, hogy egy érett felnőtt férfi elkezd sírni, de aztán benyögi, hogy nem akarja megcsalni az asszonyt, de más nőket is megdugna. Most ilyenkor mit lehet tenni.
De gondolom ő is az a fajta szerencsétlen, aki nagy nehezen összejött egy nővel és egyből feleségül vette, mert az elkezdte a szexszel és az érzelmekkel zsarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!