Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik szó szerint undorodnak a volt párjukra nézni? Én ezt kaptam a napokban a volt barátnőmtől,1 évig voltam vele. Pedig ő csalt meg stb. Aztán én. De ő csak az enyémet veszi észre. Jogos?
Nálunk nem volt megcsalás, sem semmi ilyesmi, aránylag még szépen is váltunk el.
De őszintén megmondva, fogalmam sincs, hogy hogyan jöhettünk össze, így utólag és elborzaszt a gondolat, hogy beengedtem a lakásomba és az ágyamba.
Van ilyen. Ez nem a személyed ellen van, sokkal inkább az akkori saját énünk ellen, szerintem.
Ne vedd magadra!
Egyik exemre se gondolok rossz érzéssel.
2x az én utamat adták ki, 2x szépen elköszöntünk egymástól, kis búslakodással, pityergéssel.
Ha megcsalt, akkor nem is értem, hogy miért veszed még figyelembe a véleményét.
Nem kéne adnod arra, amit ő gondol, csak elkönyvelni, hogy bolond/ostoba/sérült és kész.
Az meg, hogy Te megcsaltad, az csak rólad állít ki bizonyítványt. Mit sem számít, hogy időrendben kinek volt előbb. Te is elkövetted és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!